Exclusiv. Andreea Antonescu șterpelește bețișoare când merge la Sushi. Incredibil pentru ce o face

Exclusiv. Andreea Antonescu șterpelește bețișoare când merge la Sushi. Incredibil pentru ce o face
Vedetele au deseori apucături ciudate. O vedem peste tot. Au obsesii, colecționează lucruri neobișnuite. Deseori, în public, se poartă bizar.

Andreea Antonescu are o grijă  anume când merge la Sushi. Sau, putem  spune, dă dovadă de un comportament ciudat. Nicidecum cel la care ne-am fi așteptat din partea unei vedete cu statutul ei. Își vâră în geantă un snop de bețișoare pentru o ființă dragă. Cum? Cu tupeu!

Nu e vorba că ia să își ducă acasă setul de bețișoare pe care îl primește odată cu meniul comandat. Nu. Ea mai ia, de pe masă, un snop consistent.  Vreo 10 seturi dintr-o apucătură. Și le vâră în geantă.

Andreea Antonescu are o grijă

Grija ei e să aibă cât mai multe bețișoare. Și să vedeți al cele folosește. „Hrănesc tarantula, nu am cu ce să apuc greierii”, a recunoscut vedeta. Pe tarantulă o cheamă Maria. Este preferata familiei.

Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna au o legătură aparte. „Eu şi Sienna avem o legătură puternică, a fost scopul meu să fiu cea mai bună prietenă a fetiţei mele. E foarte entuziasmată, responsabilă, are mult bun simţ, e implicată în toate proiectele din care face parte”, mărturisea, în urmă cu puțin timp, Andreea Antonescu.

Sienna a dezvăluit că dorește să călătorească în toată lumea. Se visează „îmblânzitoare de lei”. Până să ajungă acolo, exersează pe animalele exotice sau nu pe care le are acasă. Ea și-a convins mama să  o lasă să crească multe animale acasă. Sienna are un hamster, un papagal și un câine. Bunicul din America i-a cumpărat șase fluturi.

Ultima intrată în familie e Maria, tarantula. „Mi-a spus că dacă se întâmplă ceva cu tarantula și nu va trăi cât trebuie, următorul animal pe care și l-ar dori ar fi un șarpe”, a povestit Andreea Antonescu, zilele trecute, la Măruță.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre