Exclusiv. Fetița Andreei Antonescu, uimitoare la primul videoclip. Ce învață Sienna de la mama

Exclusiv. Fetița Andreei Antonescu, uimitoare la primul videoclip. Ce învață Sienna de la mama
Să vedeți cât de mare a crescut și cum  arată fiica Andreei Antonescu. Este deja o domnișoară, foarte atentă la detalii. Iat-o în primul videoclip muzical!

Pesemne ce învață Sienna de la Andreea Antonescu, mama ei, sunt lecții importante de viață și de bună purtare.  În primul rând a deprins atenția pentru modul în care  poate să arate în public. Sienna, fiica Andreei Antonescu și a lui Traian Spak are 10 ani și este o adevărată fashionistă. Poartă bocanci înalți și pantaloni de piele, are o garderobă impresionantă. Pe contul său de Instagram, puștoaica e urmărită de peste 10.000 de persoane.

Ce învață Sienna de la Andreea Antonescu

În primul rând, dragostea pentru muzică. Fiica Andreei Antonescu este și ea cântăreață, deja. Ultimul ei single îl puteți asculta urmărindu-i profilul de Instagram.

Deși e încă în clasele primare, fetița știe toată povestea despărțirii părințilori ei. Andreea Antonescu a povestit că a vorbit cu fiica sa, Sienna, despre acest subiect. Mai mult, artista susține și că divorțul părinților nu a afectat-o pe Sienna.

„Copilul e fericit, am discutat cu ea, știe despre ce e vorba. Ambii o iubim și nu va simți niciodată lipsa vreunui părinte”, a spus Andreea Antonescu.

La finalul anul 2019, Andreea Antonescu anunța că divorțează de tatăl copilului ei, motivul fiind distanța. Traian Spak s-a mutat în America, unde are o afacere, iar artista a decis să locuiască în România, ca să se relanseze profesional.

Sienna va rămâne un an la Galați

Artista a intenționat să-și mute fiica la o școală din București, având în vedere că ea are multe contracte în capitala țării.  În urma discuției cu fiica ei, aceasta a decis să rămânâ cel puțin încă un an la Galați, acolo unde este elevă.

”Ea își dorește să rămână la Galați, s-a obișnuit cu colegii”, a mai spus cântăreața.

Sienna este acum elevă în clasa a patra. Priviți-o cum cântă și dansează și sigur vă veți aminti de mama ei când, puștoaică, s-a lansat alături de Andreea Bălan cu sub numele de scenă Trupa Andree!

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri