Exclusiv. Andreea Ibacka face paradă pe internet. În ce s-a mai costumat

Exclusiv. Andreea Ibacka face paradă pe internet. În ce s-a mai costumat
De câteva zile, soția lui Cabral e foarte activă pe rețelele sociale. Ea a născut de curând, un băiețel, astfel că în familia ei e bucurie mare. A fost cu emoții toată sarcina, iar fericitul tătic a aflat abia către finalul celor nouă luni dacă va mai avea o fată sau un băiat.

În ultimele zile, Andreea Ibacka face paradă pe internet. Proaspăta mămică, ce are doi copii mici, pe fiica ei, Namiko, în vârstă de 2 ani, și, mai nou, un băiețel care, peste câteva zile va împlini prima sa lună de viață.

Între timp, mămica radiază de fericire. Și, știind exact ce are de făcut cu un nou născut, după experiența cu fiica ei, e plină de idei. Nu pare stresată deloc Andreea Ibacka, așa că face parada modei pe internet.

Ce s-a întâmplat cu rochia de revelion a soției lui Cabral

Andreea Ibacka a postat ieri, imagini cu ea în rochia roșie superbă pe care a îmbrăcat-o de revelion. S-a fotografiat lângă un Mercedes în miniatură, care e mașina fiicei ale, Namiko. E fericită că a scăpat de burtică, și că începe să slăbească și să își reintre în formă, deși, putem spune, a fost o mamă norocoasă, nu a luat prea mult în greutate pe durata sarcinii.

„Mi-a rămas mașina mică și rochia de revelion mare. Altfel, ce voiam să vă mai spun este că “Mummy is 🔙 online”, a comentat frumoasa actriță pe contul ei de Instagram.

Astăzi, a revenit cu o postare într-o nouă ținută deosebită. Cu această ocazie a dezvăluit și cum petrece ea timp alături de fetița ei cea mică. A mai spus însă și ce o pune pe gânduri.

„Dacă ieri am fost Scufița Roșie, azi sunt îmbrăcată în Albă ca Zăpada.  Adevărul este că am ajuns în etapa în care îi citesc lui Namiko o grămadă de povești. Ciudat este că abia acum le “văd cu alți ochi”, iar de multe ori încerc să le reinterpretez spontan pe alocuri, până și pe cele clasice. Luate la bani mărunți, multe basme, povestioare și cântecele pentru copii descriu furturi, omoruri și alte violențe, prezentate drept situații normale de viață. Voi cum procedați?”, a scris Andreea Ibacka.

Sursa foto: Instagram