EXCLUSIV. Andrei Tinu și-a adus acasă al treilea copil. Amănunte despre întâlnirea cu bebelușa

EXCLUSIV. Andrei Tinu și-a adus acasă al treilea copil. Amănunte despre întâlnirea cu bebelușa
Andrei Tinu este tată pentru a treia oară. Iubita lui a adus pe lume o fetiță. Fiul reputatului jurnalist Dumitru Tinu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Andrei Tinu a ascuns cât a putut noua lui relație de ochii curioșilor. Povestea lui de iubire cu Roxana s-a derulat departe de presă și chiar și de prieteni. Secretul nu a mai putut fi ținut în momentul în care cei doi au aflat că vor deveni părinți.

10 pe linie la maternitate

Joi, 16 septembrie, a venit pe lume micuța lor pe care au numit-o Sina Maria, la Spitalul Municipal din Capitală. A avut 3,100 kg la naștere, 51 de centimetri și medicii i-au dat nota 10. „Și ea a primit nota 10, și mama ei!”, ne-a declarat în exclusivitate fericitul tătic, mândru că fiica lui e voinică și în stare perfectă de sănătate.

Gest emoționant din partea frățiorilor

Sâmbătă, Andrei Tinu și-a adus fetele acasă și au prezentat-o pe Sina Maria frățiorilor ei, Eva și Maria. A fost un moment extrem de emoționant și fericit, spune tăticul. „Cei mai fericiți au fost frățiorii ei, Eva și Mihai, care i-au pregătit o surpriză: jucăriile lor preferate de când erau bebeluși și pe care le am păstrat”, a povestit Andrei Tinu.

sursă foto: evz.ro

„Deja copiii ne-au împărțit sarcinile: Eva o îmbracă, Mihai se joacă cu ea, Roxana îi dă să mănânce și eu… O să-i schimb scutecele!”, a explicat Andrei Tinu.

Andrei Tinu s-a despărțit de soție în 2019

Fiul jurnalistului Dumitru Tinu s-a căsătorit, în 2014, cu medicul stomatolog A.P: cu care are doi copii, o fetiță care s-a născut în 2015 și un băiețel care a venit pe lume în luna decembrie a anului 2016.

Andrei este fiul Emiliei Iucinu și al lui Dumitru Tinu

După ce a fost surprins pe stradă, în vară, de fotoreporterii evz.ro, împreună cu partenera sa însărcinată, Andrei Tinu a dat amănunte într-o emisiune tv.

“În septembrie, eu și Roxana vom avea o fetiță, al treilea copil al meu. Eva și Matei sunt fericiți că vor avea o surioară. Formăm un cuplu extraordinar, copiii o iubesc pe Roxana foarte mult. Suntem foarte fericiți!”, a declarat Andrei Tinu, la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.