Exclusiv. Așa ceva nu ați mai pomenit. Iată cum se pregătește Smiley pentru postura de tată

Exclusiv. Așa ceva nu ați mai pomenit. Iată cum se pregătește Smiley pentru postura de tată
Este doar o chestiune de zile până când Gina Pistol și Smiley își vor ține copilul în brațe. Cele două vedete vor avea o fetiță și sunt teribil de emoționați.

Încă de mai bine de o săptămână Gina Pistol și-a pregătit bagajul pentru maternitate, dar să vedeți cum se pregătește Smiley pentru postura de tată. Gina a pus în geantă toate cele necesare pentru igiena ei și a fetiței. În plus, duce cu ea și un kit pentru recoltat celule stem. Gina și Smiley au decis să facă acest lucru, pentru ca, în caz că fiica lor ar avea o suferință majoră, să aibă șanse în plus de vindecare.

Pentru primul lor copil, Gina și Smiley s-au pregătit temeinic. Au reamenajat casa, au pregătit camera „buburuzei” – cum era alintată micuța, și au făcut cumpărături cu toate cele necesare. Acum nu mai au decât de așteptat. Stress-ul e mare, pentru amândoi părinții. În acest context, Smiley s-a apucat serios de sport, face alergări aproape zilnic, și își gătește sănătos. Între timp, Gina se minunează cât de „mare” a crescut și le arată burtica cu fetița fanilor.

Iată cum se pregătește Smiley pentru postura de tată

Smiley  a mărturisit că e stresat și emoționat, într-un mod pozitiv în legătură cu nașterea fetiței lui. Ca să mă pregătesc mai serios îmi pun compilație cu copiii care plâng pe YouTube, ca să mă obișnuiesc cu zgomotul”, a mărturisit cântărețul.

Smiley revine cu un nou format de emisiune online – 8, 8 si ceva, FIX! În acest episod, abia lansată face o retrospectiva a anului trecut, an dominat de o pandemie mondială, dar în care el a primit o veste bună: va fi tătic. Pentru a primi lecții de parenting, a invitat alături de el doi tătici de succes, Mihai Bobonete și Răzvan Fodor, iar prin telefon, pe DOC.

Iată cum se pregătește Smiley pentru postura de tată

Cei trei ne trec, pe parcursul a 50 de minute, prin experiențele lor de tătici, de la râs la plâns, de la îngrijoare la extaz. „8, 8 și ceva FIX – O emisiune social-educativă, în care discutam subiecte importante într-o manieră relaxată, alături de o băutură pregatită de Nur”, dezvăluie Smiley.  Vedeta dezvăluie și rețeta unui cocktail care are legătură cu paternitatea: Daddy Issues Cocktail. Iată ingredientele: 60 ml Gin Botanist, 40 ml suc proaspăt de lime, 20 ml Spicy Syrup, Ginger Beer.

El a mai învățat de la Răzvan Fodor și Bobonete care e treaba cu „surprizele” din scutecele sugarilor”. Apoi a decis că e hotărât să urmeze sfaturile lui Bobonete. „Vorbă mare a spus Mihai Bobonete: bagă stoc de rom”, a mărturisit Smiley.

Sursa foto: YouTube

Cum a fost ultima petrecere de 30 de ani a Biancăi Drăgușanu. Ce decizie majoră a luat diva în privința lui Gabi Bădălău

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp