Exclusiv: Bădălău, mesaj pentru Bianca: Ne potrivim ca mandarina cu usturoiul

Exclusiv: Bădălău, mesaj pentru Bianca: Ne potrivim ca mandarina cu usturoiul
Relațiile dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au intrat într-o nouă etapă, odată cu veștile despre o așa-zisă sarcină. Lucrurile se complică.

Weekend-ul care a trecut a marcat o nouă întorsătură în cuplul Bădălău – Drăgușanu. Sora bărbatului s-a căsătorit, Bianca nu a fost invitată. Blondina a dat replica în stilu-i caracteristic. A plecat în Dubai, cu fiica ei, a anunțat că își cumpără locuință acolo. Iar apoi s-a „aflat” că ar fi însărcinată.

De la nunta Sabinei Bădălău unde ea nu a fost invitată, reflectoarele s-au pus toate pe Bianca, cu știrea momentului. Aceasta a și făcut un live în care spune că e foarte emoțională în perioada aceasta, știut fiind că femeile însărcinate trec prin tulburări hormonale care le perturbă serios starea de spirit.

Gabi Bădălău, replică dură pentru Bianca Drăgușanu

Pe de altă parte, Gabi Bădălău a declarat public că el nu are cunoștință ca iubita lui să fie însărcinată, dar se pare că și el, sătul de tensiunile care apar după fiecare scandal, începe să accepte opinia mamei lui, că nu se potrivește cu Bianca Drăgușanu. Așa că i-a dat replica: „Doar pentru că te potrivești, nu înseamnă că acela îți este locul”.

Asta mai ales că Bianca a avut grijă să îi transmită mamei lui Gabi un mesaj dur, prin intermediul unui podcast, după scandalul petrecerii burlacilor pentru Florin Salam.

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru soacră: „Dacă mă placi bine, dacă nu, du-te-n papuc!”

În urma scandalului în care Bianca Drăgușanu a fost implicata, vedeta a răbufnit și a vorbit despre relația pe care o are cu mama iubitului ei. „Eu nu sunt genul de femeie lingușitoare. Eu nu îmi doresc o relație cu o persoana care nu își dorește o relație cu mine. Doamne fereste, dar ce, eu nu am demnitate. Poate să fie președintele tarii și primul ministru. Nu mă interesează.

Dacă mă placi bine, dacă nu, du-te-n papuc. Nu mă bag în seama…da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pica, Doamne fereste și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daăa ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte dacă nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”.

Sursa foto: Instagram