Exclusiv. Bădălau, tot mai melancolic. Bianca Drăgușanu și lumea invidioasă îi dau probleme sentimentale

Exclusiv. Bădălau, tot mai melancolic. Bianca Drăgușanu și lumea invidioasă îi dau probleme sentimentale
De la o vreme, Gabi Bădălău își arată tot mai des latura profundă și sensibilă. Vorbește deseori despre dumnezeu și ajutorul divin.

E tot mai melancolic iubitul Biancăi Drăgușanu, pare că aceasta, dar și lumea invidioasă, îi dau probleme sentimentale. După suișuri și coborâșuri în relație, pare că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu în sfârșit s-au „așezat” și le merge bine. Cu numai câteva zile în urmă, de ziua ei, blondina a primit cadouri de 10.000 de euro de la iubitul ei. Printre acestea, o brățară cu diamante.

Gabi Bădălău și-a găsit liniștea și în relația cu fosta soție

Acesta, tată de doi copii, divorțat și aflat în proces pentru custodia celor doi fii ai săi, pare că și-a mai liniștit apele și cu fosta nevastă, cântăreața Claudia Pătrășcanu. După un întreg sezon în care s-au bălăcărit în public, la televiziuni, cei doi au îngropat securea războiului și au înțeles că e spre binele copiilor în primul rând să se comporte civilizat unul cu altul. La aniversările celor mici, ambii părinți sunt împreună, dar petrec, de asemenea, și alte momente de familie.

De ce l-a cuprins melancolia pe iubitul Biancăi Drăgușanu

Astenia de primăvară pare însă că îl face tare melancolic pe Gabi Bădălău. Zilele trecute, acesta filozofa în public. Într-o postare pe care a făcut-o la InstaStory, iubitul Biancăi Drăgușanu a spus pe șleau care este crezul lui de viață. „Când reușești ceva nu se zice „Ce noroc am avut” ci „Mulțumesc Doamne, știu că ai fost tu””, a postat Gabi Bădălău.

Acum, o altă temă i-a atras atenția iubitului Biancăi Drăgușanu. El a descoperit fericirea. Și, ca și data trecută, când a împărtășit revelația legăturii dintre Dumnezeu și noroc, de data aceasta le arată și prietenilor cum stau lucrurile cu această stare deosebită, fericirea. „Fericit este cel care a învățat să admire, nu să invidieze”, titrează Gabi Bădălău.

Într-adevăr, sfatul împărtășit de Bădălău cu prietenii și admiratorii săi este unul de luat în seamă.

Sursa foto: Instagram