Știrea a dat-o Paul Wood, pe pagina lui de Facebook, un om apropiat fostului bancher George Alberts. Imediat după postare, mulți români și străini care activează în mediul bancar sau al afacerilor și-au exprimat compasiunea și regretul pentru dispariția lui George Alberts, la vârsta de 66 de ani.

Mesaje de regret și aprecieri pentru cel ce a fost „un om deosebit și un prieten al românilor” au curs și pe pagina de Facebook a lui George Alberts. Acesta locuia în România de 25 de ani.

Elena O.: Dragul nostru prieten George Alberts a murit aseară din cauza complicațiilor coronei. Verificându-mi telefonul, mi-am dat seama că avem sute de amintiri plăcute împreună, de la Tanzania la Madrid și chiar aici, în România, cine de Crăciun în Marriot, brunch la DonCafe (încă îmi plac ouăle Benedict), nenumărate petreceri și evenimente. Sunt recunoscătoare pentru toate acestea, pentru timpul petrecut împreună, pentru sfaturile, prietenia și joie de vivre. Și nu voi uita niciodată ultimul tău sfat, acum 2 săptămâni, să-mi porți mereu zâmbetul. Îți mulțumesc că exiști în viața mea!

Cristina D.: Cea mai trista veste pe care am primit-o in ultima vreme! Unul dintre cei mai misto oameni (sefi) cu care am lucrat in sistemul bancar, s-a stins noaptea trecuta, dupa ce a pierdut lupta cu virusul COVID! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, George!

Paul Wood a anunțat că George Alberts va fi înmormântat în Olanda, că spitalul l-a anunțat pe fratele său.

Cine a fost George Alberts

În 2005, Piraeus Bank Roamania (PBR) anunța că și-a înnoit de curând echipa. În funcția de Director General Adjunct a fost numit George Alberts, iar în funcția de Director Operatiuni si IT a fost numit George Constantinescu. Anterior numirii sale în cadrul PBR, George Alberts a deținut funcții importante în cadrul ABNAmro Bank, în Banca Țiriac, a fost cofondator al Motoractive Leasing și unul din inițiatorii Expert Credit Bureau.

După câțiva ani, olandzeul George Alberts a preluat o entitatea a băncii, fiind numit manager al Piraeus Leasing.

A fost căsătorit cu Adina Alberts, în prezent aceasta fiind soția lui Viorel Cataramă, politicianul care a încercat să se infecteze cu Covid mergând într-un focar pandemic, dar nu i-a reușit.

 Mesajul fostei soții prin care acuză cadrele medicale

În urmă cu puțin timp, dr. Adina Alberts a scris pe pagina ei de Facebook despre moartea primului ei soț. Este clar că nu are toate datele despre ce s-a întâmplat cu acesta, dar acuză cadrele medicale și susține că George Alberts a murit „răpus de crasa indolență”.

Dr. Adina Alberts: „S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube!
Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.
GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean.
De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”!
Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”

COVID-19. Maximă îngrijorare. Cifra deceselor de la ATI a explodat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri