Exclusiv. Bat clopote de nuntă. Semne că Smiley și Gina Pistol, sunt mai îndrăgostiți ca oricând

Exclusiv. Bat clopote de nuntă. Semne că Smiley și Gina Pistol, sunt mai îndrăgostiți ca oricând
Se pare că bat clopotele de nuntă. Smiley și Gina Pistol  sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se mai sfiesc să o arate. După ce și-au ținut relația departe de ochii lumii ani de zile, acum nu contenesc să se expună împreună, în ipostaze tandre și afectuoase.

Gina Pistol și Simley sunt împreună de trei ani. Lucrând în televiziuni rivale, au evitat să posteze imagini de cuplu, ba chiar și să meargă împreună la evenimentele mondene. Totul s-a schimbat însă în pandemie. De Paști aceștia au afișat prima fotografie împreună (doar petreceau izolarea în aceeași casă).

Apoi o veste năucitoare a căzut peste fani. Vor fi părinți! Smiley și Gina Pistol  vor avea un bebeluș. Se pare că ei își doreau acest lucru, astfel că au lăsat lucrurile să se ducă în cursul lor firesc. Sarcina a fost confirmată după primul trimestru, după ce vedeta blondă a fost sigură că totul e bine și că va avea un bebe sănătos.

„Just us, no filter needed”

Cum Gina a încheiat filmările la „Chefi la cuțite”, iar Smiley e implicat în mai multe proiecte care îl țin scos din casă, diva în însoțește, zilele acestea. Cei doi s-au fotografiat romantic în fața unei frumuseți naturale din județul Caraș Severin, unde Smiley a ajuns cu filmările pentru noul film în care va juca „Odată pentru totdeauna”, în drum spre preselecția de la Timișoara pentru noul sezon al emisiunii „Românii au talent”.

„Just us, no filter needed” (n.r. – Doar noi, fără să fie necesar niciun filtru) a scris Smiley pe imaginea distribuită la Story în care e surprins de un fotograf din spate, într-un moment de liniște și afecțiune cu iubita lui perfectă, Gina Pistol. Aceasta e ciufulită, poartă un tricou rock și își ține capul pe umărul lui. A distribuit și ea fotografia însoțită de o inimioară roșie. Cei doi își fac cele mai frumoase declarații de dragoste. Acum două luni, de ziua lui, Gina i-a transmis: „Îmi ești tot”.

Cele mai frumoase declarații de dragoste, în perioada de  izolare

Smiley și Gina Pistol și-au petrecut perioada de izolare împreună, iar artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Viva cum a reușit să treacă peste momentele dificile. „A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere.


Premieră. Alina Ceușan a făcut publicitate pe net la produse, imediat după ce a născut!

Studiu. Există o legătură puternică între stres, somn și moartea prematură


Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance”, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina”, a declarat Smiley.

Sunt memorabile replicile lor din perioada izolării. În aprilie, Smiley a făcut un live, în care și-a intervievat iubita. „Ce te enervează cel mai tare la colegul tău de izolare?”, și-a întrebat Smiley iubita.

„Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi? Te iubesc! Hai acasă!”, i-a spus aceasta.

Au ajuns și la lacul îndrăgostiților din poveste…

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp