Premieră. Alina Ceușan a făcut publicitate pe net la produse, imediat după ce a născut!

Premieră. Alina Ceușan a făcut publicitate pe net la produse, imediat după ce a născut!
Alina Ceușan a devenit pentru prima oară mamă, iar imediat s-a grăbit să le arate fanilor bebelușul și faptul că „machiajul rezistă”. După un travaliu de 12 ore, influencerul a etalat doi ochi perfecți machiați cu cel mai bun dermatograf. Așa o mamă nu putea aduce pe lume cel mai așteptat copil din Social Media, fără ochii conturați impecabil.

Bebe Tisha, cel mai așteptat copil din Social Media, a primit nota 10 la naștere. Mămica a oferit detalii despre travaliul de 12 ore și cum a decurs nașterea. Practic, întreaga desfășurare a fost atent documentată la „story”, cu explicații în limba engleză din partea protagonistei.

“Douăsprezece ore de travaliu, o oră de împingere. Rezultatul: bebelușul Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: Deci ai fost tu tot acest timp, înăuntru”, a scris blonda pe contul de socializare. Alina Ceușan a anunțat în februarie că este însărcinată, iar de atunci și-a ținut fanii de pe Instagram la curent cu toată evoluția sarcinii.

Partea frumoasă e că, inclusiv la foarte scurt timp după naștere, Alian Ceușan „și-a intrat în pâine” și a făcut ceea ce face de obicei. Influencer de succes, promovează diverse produse. A început promovarea cu eyeliner-ul folosit pe durata travaliului și a nașterii. Este vorba de un dermatograf de firmă. Și ne-a arătat că acesta a rezistat travaliului.  Adevărul este că o divă ca ea, atentă la detalii, nu putea naște nemachiată.

A urmat apoi să ne arată prima alăptare. „A fost așa emoționant și frumos”, a spus influencer-ul, în engleză.  Alina a mai transmis si o fotografie în ciorapi cu adeziv și povestește că a vrut să filmeze un vlog despre cum a adus pe lume copilul.

Poveste de dragoste ca-n filme

Alina Ceușan trăiește alături de partenerul ei de viață, Raul Tişa, o adevărată și frumoasă poveste de dragoste.  Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit civil pe 8 iunie 2019 în Parcul Central din Cluj-Napoca. Despre acea zi în care a fost pentru prima oară mireasă, Alina are numai amintiri frumoase.

„Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate.

Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A”. Aceste gânduri profunde au fost însoțite de o poză de album. Cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie 2019 la Castelul Banffy. Mirii au sărbătorit fericitul eveniment alături de peste 700 de invitați”, a scris Alina pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp