Blondina a fost în stare să facă ceva ce nu că nu se face, fiind strict interzis, dar ea a ignorat până și restricțiile, ba s-a și lăudat cu asta, dând dovadă de nepăsare maximă.

Bianca Drăgușanu și-a etalat sneakers-ii Dior de la balconul camerei cu vedere spre Bosfor din Ciragan Palace Kempinski Istanbul ( palatul otoman unde, sâmbătă, s-a însurat Bogdan Ionescu Syda). A vrut să știm și noi, fanii ei, că stă bine financiar, probabil, sau că Bodi i-a făcut cadou noile încălțări. Tot el a plătit și pentru excursie, probabil, iar o cameră cu vedere spre strâmtoare costă de la 400 de euro în sus, depășind bine mia de euro pe noapte.

Sau poate, așa cum am mai scris, fotografia e mai veche, cum e și cea publicată ieri, cu ea pe terasa hotelului, în care nu există nicio urmă a bătăii ce se spune că ar fi încasat-o. Posibil ca prin această anunțată excursie în Turcia să vrea să șteargă urmele disputei conjugale. Dar cu siguranță vrea să-și facă publicitate la produsele pe care le vinde deoarece încarcă des cu poze cu îmbrăcăminte.

Ca să ne convingă că acum e în Turcia, diva a imprimat pe una din fotografii data și ora. Ea a ținut să le arate fanilor și că, deși e în vacață de împăcare, nu renunță la rutina care o ține în formă, mergând să facă sport în sala de fitness a hotelului. Și, surpriză, deși acest lucru e strict interzis oriunde în lume, a mers în sala de sport cu exact aceleași încălțări cu care s-a plimbat pe afară. Ați ghicit, e vorba de pantofii de sport Dior.

Oricine frecventează un gym știe că accesul în sala de sport e permis strict cu încălțăminte specială, care nu e folosită, din rațiuni de igienă și sănătate, pe drumurile și spațiile publice exterioare. Interdicția însă, a lăsat-o rece pe Bianca. Ce contează că alt sportiv va atinge cu mâinile sau corpul locul pe unde a pășit ea și a împrăștiat microbi colectați de pe drum?

Bianca Drăgușanu afirmă că este îndrăgostită

Depășind momentul, Bianca Drăgușanu și-a informat fanii și că este ( din nou, sau în continuare) îndrăgostită. Da, ați citit bine. Bianca Drăgușanu e îndrăgostită și trâmbițează asta pe Instagram. Dar nu de Bodi, care a dus-o cu avionul la Istanbul. Nici de omul de afaceri turc cu care s-a spus că ar fi avut o aventură. Ci de rochia ei roșie.

Bianca Drăgușanu s-a aliniat trendului  sezonului – marile case de modă au prezentat haine în această culoare – și a îmbrăcat o rochie roșie. Ea a luat cina la Sunset gril and bar, restaurantul ei „preferat” (după cum a notat pe aceeași rețea de socializare) s-a pozat în brațele lui Bodi și a decretat că e îndrăgostită… de rochia ei.

Sursa foto: Instagram

Atac indecent asupra lui Trump! Au aruncat pe piață un set de poze cu Melania goală pușcă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri