Exclusiv. Bianca Drăgușanu, Kim Kardashian și Jennifer Aniston folosesc mereu „11:11”. E un ritual de spiritism

Exclusiv. Bianca Drăgușanu, Kim Kardashian și Jennifer Aniston folosesc mereu „11:11”. E un ritual de spiritism
Și Binaca Drăgușanu urmărește vedetele de peste ocean și e interesată de ceea ce fac. Una din cele pe care le urmărește e Kim Kardashian. Au fost momente când a preluat și distribuit, pe Insta Story, postări copiate de la celebra brunetă.

Bianca Drăgușanu și Kim Kardashian postează mereu „11:11”. Iar combinația de cifre are o explicație aparte. E vorba de un ritual de spiritism. Se spune că, uneori, ființe superioare energetice (cum ar fi îngerii și spiritele) ne contactează prin diverse metode. Repetarea unor anumite cifre când te uiți la ceas, pot fi un astfel de exemplu. Un exemplu în acest sens este 11:11. E o combinație pe care Bianca Drăgușanu și Kim Kardashian o postează mereu când o sesizează.

Explicația numerologilor

Conform Sfatul Părinților, simpla coincidență cum poate fi tratată ora în aparență, e, de fapt, un mesaj spiritual foarte puternic. „Repetiția 11:11 apare pentru a ne atrage atenția asupra schimbărilor care se petrec și transmit mesajul îngerilor de a fi mai prezenți, de a scapă de sentimente de frică sau frustrare, căci ei ne sunt sprijin”, scrie sursa citată.

Terapeutul și mediumul Doreen Virtue, rspune că repetiția 11:11 înseamnă că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe gândurile pozitive, căci dorințele se vor manifestă mult mai repede decât în trecut. „Pune în dorința ta energie pozitivă, nu teamă, iar îngerii te vor răsplăti”, susține acesta.

Semnale din Univers pentru transformare spirituală

Numerologii spun că însumarea 11:11 – 4 – este numărul transformării, al destrămării egoului. Așadar, data viitoare când vei mai vedea 11:11, monitorizează-ți gândurile și asigura-te că ești pe noile frecvențe, dacă vrei ca visele devină realitate.

Numerele repetitive în formă 1111 sunt o formă de sincronicitate. Ele, mai arată numerologii, fac un apel la trezire spirituală. Altfel spus, sinele interior cere să i se acorde atenție. Dacă vezi des această combinație, 1111, trebuie să te gândești că poate, cumva, ignori semnele pe care Universul ți le transmite, iar acesta insistă să fii mai atent(ă) la ce este în jurul tău. Kim Kardashian este un exemplu de succes și faptul că urmărește semnele Universului e o dovadă în plus cum a ajuns pe culmi.

Kim Kardashian e din nou „pe piață” și vrea să știe toată lumea

„Pe măsură ce nivelul tău de conștientă se extinde, vei vedea din ce în ce mai des combinația 1111. De fiecare dată când o sesizezi, ancorează-te și mai mult în prezent, în adevărul pe care îl experimentezi. Rămâi deschis și receptiv. Fii deschis oportunităților de dezvoltare personală și spirituală. 1111 semnifică, așa cum spuneam, că urmează o periaodă de schimbări, de transformări.

Amintește-ți că oamenii, sentimentele, situațiile care se petrec în jurul tău contribuie la evoluția ta spirituală. Întreabă-te „Ce noi oportunități, ce uși se deschid în fața mea?”, mai arată sursa menționată.

Și alte vedete sunt atente la numerele magice 1111. De exemplu, Jennifer Aniston și le-a tatuat pe încheietură.

Sursa foto: Instagram