Exclusiv. Bianca Drăgușanu le răsfață pe fiica ei și pe a lui Bodi, fără să facă diferențe

Exclusiv. Bianca Drăgușanu le răsfață pe fiica ei și pe a lui Bodi, fără să facă diferențe
Că fiica Biancăi Drăgușanu este cea mai bună prietenă a fiicei lui Alex Bodi, se știe deja. Cele două s-au împrietenit în perioada în care Bianca a fost soția și mai apoi iubita controversatului om de afaceri. Ea s-a despărțit de Alex Bodi, dar a rămas prietenă cu fosta lui nevastă, mama Selenei.

Bianca Drăgușanu le răsfață pe fiica ei și pe a lui Bodi fără să facă diferențe. După ce a petrecut zile la rând acasă la tăticul ei, mica Selena a revenit la mamă, și împreună cu aceasta, le-au vizitat pe prietenele lor cele mai bune.

Se știe că Iulia Sălăgean, mama Selenei este prietenă la cataramă cu Bianca Drăgușanu. Cele două locuiesc în același complex imobiliar. Duminică, Bianca Drăgușanu și-a propus să le răsfețe maxim pe cele două fetițe. Le-a urcat în mașină și le-a pregătit un program de prințese.

Bianca Drăgușanu le răsfață pe fiica ei și pe a lui Bodi

Distracția a început cu dulciuri speciale, la restaurantul altei prietene celebra Biancăi. Sofia și Selena au fost mai mult decât încântate de prăjitura cu biluțe care le-a fost pusă în față de Vica Popescu. În timp ce Sofia am mâncat elegant cu furculița, Selena s-a alintat, insistând să lingă crema de pe degete, și să aleagă biluțele de ciocolată din decorul desertului.

După ce s-au îndulcit, toate domnișoarele au plecat la o sesiune competentă de shopping, într-unul din mall-urile bucureștene. Aici Bianca le-a invitat pe Selena și Sofia să-și aleagă jucării. Marea pasiune a fetițelor am fost însă să se uite după haine și mai ales să se ascundă de însoțitoarele lor în garderobă, după draperie.

Amintim că în această perioadă, buna prietenă a Biancăi Drăgușanu, mama Selenei, trece prin clipe grele. După ce Bodi a ieșit din arest și a fost plasat în arest la domiciliu, fostul ei soț a luat o decizie radicală. Alex Bodi a deschis proces la o instanță din județul Hunedoara împotriva fostei sale neveste.

El cere stabilirea domiciliului fetiței sale la el acasă. Aceasta este și rațiunea pentru care fetița îl vizitează foarte des. După cum se vede în postările de pe rețele socializare de socializare, micuța Selena este foarte prietenoasă. Ea are deja are o relație foarte frumoasă cu  noua logodnică a tatălui ei, Daria Radionova.

Sursa foto: Instagram

Gata, s-a decis la cine rămân fetele lui Pepe!