Exclusiv. Bianca Drăgușanu s-a înfuriat și intră în război. Cine-i sunt aliații cu care îl amenință pe Bodi

Exclusiv. Bianca Drăgușanu s-a înfuriat și intră în război. Cine-i sunt aliații cu care îl amenință pe Bodi
Lovitură fatală din partea Biancăi Drăgușanu pentru Alex Bodi. După ce fostul soț i-a transmis un mesaj „cu mantă” de după gratii, Bianca îi mai arată că e pregătită de război și că are alături de ea aliați puternici.

Bianca Drăgușanu nu se teme de amenințările lansate de Alex Bodi. Are de partea ei ruși, turci și pistoale. Iar pe unele dintre acestea i le și arată. Aflat în spatele gratiilor, Alex Bodi a transmis prin intermediul unui reporter, mesajul care a ajuns astfel la Bianca Drăgușanu.

„Să se înțeleagă bine și să îi spui și domnișoarei blonde care a analizat subiectul, cea blondă care se uita la filmele cu mafioți, cred că nu le-a văzut bine. Un mafiot nu se autointitulează sau se autoproclamă mafiot, niciodată! Nu stă la taclale cu presa ca să dea chestii, să caute materiale, nu vrea atenție. Iar eu tribut nu am plătit în viață mea nimănui, să nu se înțeleagă greșit. Eu am făcut cadouri doar persoanelor iubite. Singurul cadou pe care l-am făcut este o poză pe care el m-a rugat să o facem împreună.

Poză pe care eu nu am publicat-o și nu am dat-o nimănui. Acesta este singurul cadou pe care eu i l-am făcut lui. Iar presa română să nu mai umfle. Pe toți îi facem milionari și mafioți, iar realitatea este total altfel. Eu, nefiind așa mafiot ca el, nu o să dau atâtea detalii și o să îmi văd de treaba mea. Vreau să spun că lucrurile s-au încheiat atunci între noi și atât”, a transmis Bodi.

Bianca și Cengiz Şıklaroğl din nou împreună?

Se pare că miliardarul turc e „furnizorul” buchetelor imense de trandafiri pe care Bianca Drăgușanu le primește de ceva vreme și cu care se laudă pe Instagram. La acest aspect face referire și Bodi. Care amintește și momentul în care cei doi s-au întâlnit pentru a o „tranșa” bărbătește pe Bianca. Mai exact, relația cu ea.

„Motivul pentru care am mers la el este că ne-a subestimat pe noi, pe români și mai ales pe bărbați, el crezând că este superior. Am pus problema bărbătește, față în față cu el. Mi-a spus că nu are probleme cu mine, că totul s-a îngropat și totul e liber. Asta a fost discuția mea, referitoare la ce s-a întâmplat”, a mai spus Bodi, citat de spynews.ro.

Bianca a scos pistoale. Are mai multe

Aseară târziu a urmat și reacția Biancăi, iar aceasta e savuroasă. Bianca Drăgușanu îi transmite lui Alex Bodi că nu se teme de nimic. „Ea este o regină care poate trece de la latura ei roială la cea de gangster în cinci secunde”, a scris Bianca Drăgușanu, ca mesaj la o poză cu ea într-o sală de sport, acum două zile. În urmă cu câteva ore a lansat un nou atac: „Coroana mea nu este invizibilă! Am să te fac să o vezi, să o simți și să îți amintești”.

Aflată în vizită la prietena ei Vica Popescu, Bianca Drăgușanu  a decis să etaleze armele de care dispune în războiul cu Bodi: trei pistoale și o telescopică. Postările înarmate, în care Bianca arată că știre și cum să folosească armele, au fost preluate pe contul său și de Cengiz Şıklaroğl. Acesta i-a mai replicat, voalat, lui Bodi, că umblă după cineva care nu e de calibrul lui, cu referire la Bianca Drăgușanu, postarea de pe Instagram în care blonda apare sub forma unei iepe, iar Bodi în chip de câine, fiind de-a dreptul savuroasă.

Sursa foto: Instagram

Specialitatea Loredanei Groza: Mic dejun indian – dosa cu coconut chutney și sambar