Exclusiv. Bianca Drăgușanu sare la gâtul lui Alex Bodi. Și le dă lecții femeilor din viața lui

Exclusiv. Bianca Drăgușanu sare la gâtul lui Alex Bodi. Și le dă lecții femeilor din viața lui
Relația dintre Bianca Drăgușanu și fostul ei soț, Alex Bodi, a fost una cu adevărat turbulentă. Cei doi s-au iubit, s-au căsătorit, s-au certat și s-au despărțit pentru ca apoi să se în pace. În final despărțirea a fost definitivă.

La mare distanță de la momentul în care îi spunea definitiv adio lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu poate uita momentele extrem de dureroase pe care le-a avut alături de acesta. Dincolo de vacanțe și cadouri scumpe, vedeta susține, așa cum a arătat în repetate rânduri, cat de grav a fost abuzată de cel care, o vreme, i-a fost soț.

zile grele pentru Alex Bodi. Capatos și fiul lui au văzut când o bătea pe Bianca Alex Bod

Așa cum vă amintiți, în urmă cu un an, vedetaa spunea că Alex Bodi nu are limite. Afaceristul o agresa fizic și verbal și nu s-a oprit nici măcar când menajera era de față. Angajata lui Bodi ar fi salvat-o apoi pe Bianca.

Bianca Drăgușanu, bătută până la leșin de fostul soț

Vedeta mărturisea că Alex Bodi ar fi băgat-o cu forța în mașină, pentru a o duce la el acasă, moment în care a început calvarul. „M-a urcat cu forța în mașină, m-a dus la el acasă, moment în care eu am ajuns la el acasă… A continuat să mă bată, de față cu menajera.. Eu am fugit cu ajutorul menajerei, m-am filmat.

Există o grămadă de dovezi în care eu am fugit în momentul ăla și am scăpat, pentru că el mă ținea cu forța în casă la el. El a plecat să se întâlnească cu fosta lui soție”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform informațiilor de pe wowbiz.

Alături de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a trăit ca într-o telenovelă. Relația cu afaceristul a fost una extrem de controversată. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Fanii Biancăi se întrebau de ce ea se mai întoarce la Alex Bodi, după ce au suspectat violența din mariaj.

Sfaturile Biancăi Drăgușanu pentru celelate femei ale lui Bodi

„În trei ani de zile, eu m-am despărțit de 14 ori de bărbatul ăsta! Eu m-am despărțit de el, el a venit după mine. Eu nu i-am spus niciodată Întoarce-te la mine sau vreau să trăiesc în continuare cu tine”, a spus Bianca Drăgușanu. Fotografii șocante, cu fața tumefiată de bătăi a Biancăi, dar și clipuri în care, în urma corecțiilor aplicate, aceasta era leșinată, pe jos, au apărut în spațiul public, anu8l trecut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CUVINTE DE AUR (@cuvintedeaur1)


La distanță de cele întâmplate, Bianca Drăgușanu pare că nu poate să uite calvarul prin care a trecut. În prezent, Alex Bodi se iubește cu make-up artistul vedetelor, Ema Uta. Bianca Drăgușanu, a apărut în podcastul Cuvinte de aur, iar acolo a avut o intervenție dură. Ea sare la gâtul fostului soț și iubit și are, implicit, un sfat pentru toate femeile, inclusiv pentru iubitele lui Alex Bodi.

„Să nu ierți. Să nu ierți niciodată nicio palmă și nici o vorbă urâtă. Dacă ai iertat un cuvânt urât, urmează o propoziție urâtă. Dacă ai iertat-o propoziție, urmează o frază. Dacă ai iertat fraza, urmează contextul și apoi urmează bătaia”, a spus Bianca Drăgușanu.