Exclusiv. Bianca Drăgușanu știe ce are de făcut după despărțire. Imaginile momentului

Exclusiv. Bianca Drăgușanu știe ce are de făcut după despărțire. Imaginile momentului
Odată cu toamna s-a produs și despărțirea momentului în showbizul românesc, până acum, suspect de calmă, între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Gurile rele vor spune că, în sfârșit, mama bărbatului și-a atins scopul. E lucru știut că mama lui Gabi Bădălău nu o agrea mai deloc pe iubita fiului său. Replici dure între cele două au fost transmise, cu eleganță, în public. Chiar dacă blondina apărea des în localul familiei Bădălău, cele două femei nu socializau împreună. Dar Bianca Drăgușanu știe ce are de făcut după despărțire. Imaginile momentului sunt copleșitoare, Bianca o implică în asta inclusiv pe fiica sa, Sofia.

Bianca Drăgușanu știe ce are de făcut după despărțire

Bianca Drăgușanu are multă experiență în despărțiri. Ea a avut relații pe care le-a încheiat și le-a reluat apoi. Una după alta. Dacă e să ne luăm după „istoricul” Biancăi în materie de relații, ar urma o împăcare. De obicei s-a împăcat cu foștii cu care s-a certat și pe care i-a dat afară din viața ei.

Până se va decide încotro o apucă cu viața ei, Bianca Drăgușanu știe ce are de făcut pentru a primi inspirație divină. Ea se duce la biserică. Duminică dimineață, blondina nu a lipsit de la Sfânta Liturghie. A mers împreună cu fiica ei, Sofia, pe care a învățat-o să aprindă lumânări.

Cele două merg împreună la biserică pentru a participa la Sfânta Liturghie. Se roagă împreună, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața frumoasă și bună, fără lipsuri, pe care o au.

Fiica Biancăi, învățată cu ritualul creștin de mică

Așa cum a arătat-o deseori, Bianca Drăguşanu este o femeie credincioasă şi ştie că fără ajutorul lui Dumnezeu nu ar fi ajuns să aibă așa o carieră frumoasă. Blonda ajunge în fiecare duminică la biserică, dacă nu este plecată din țară sau din Capitală. Dacă în trecut, aceasta prefera să își înceapă ultima zi din săptămână refăcându-se după nopțile petrecute în cluburi, acum câțiva ani totul s-a schimbat, astfel că, în fiecare sfârșit de săptămână,  Bianca Drăgușanu  petrece timp alături de fiica ei, Sofia.

Ea este o femeie credincioasă, iar pe mica Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav, a învățat-o de mică, să fie apropiată de cele sfinte. În timp ce Gabi Bădălău s-a dus la sala de forță, după biserică, Bianca a ieșit la plimbare cu fiica și cățeii lor din rasa Pomeranian. S-au plimbat în parc  atât de mult încât au admirat și apusul.

Sursa foto/ video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre