Exclusiv. Alex Bodi o răsfață pe Daria cum nu a făcut niciodată pentru Bianca. Cu ce a surprins-o arestatul la domiciliu

Exclusiv. Alex Bodi o răsfață pe Daria cum nu a făcut niciodată pentru Bianca. Cu ce a surprins-o arestatul la domiciliu
Bianca Drăgușanu are motive de invidie. Postează haine și imagini din vacanța petrecută în Maldive, ca să nu se mai gândească...

Adevărul e unul: așa cum o răsfață Bodi pe Daria, nu a făcut niciodată pentru ea. Rețete și vedete a scris despre cum a surprins-o Alex Bodi pe Daria Radionova de Ziua Îndrăgostiților. I-a mai luat un inel cu diamante. Pe lângă cel de logodnă. Și i-a pus la picioare petale de trandafiri. (Biancăi i-a cerut înapoi inelul cu care a cerut-o de soție.)

Dar dovezile de iubire pură nu se opresc aici. Pe lângă cadourile scumpe pe care i le face constant o lasă să îi conducă mașinile super scumpe – și se știe ce relații strânse au bărbații cu mașinile lor! Dar mai mult decât atât. Ceea ce e capabil să facă Alex Bodi pentru a-și demonstra iubirea față de viitoarea a treia soție întrece orice așteptări. Iar Daria Radionova nu se reține să arate lumii întregi.

Cum o răsfață Bodi pe Daria

Seara trecută Daria Radionova a fost răsfățată de Alex Bodi într-un mod în care Bianca Drăgușanu nu a fost iubită niciodată. Super bărbatul plin de mușchi a lăsat duritatea deoparte și s-a pus la cratiță. El i-a gătit cina iubitei sale, și nu orice. A preparat fructe de mare, cu șampanie. „Our dinner” (n.r. – cina noastră) a titrat logodnica fostului soț al Biancăi Drăgușanu, mândră de răsfățul de care are parte, zi după zi.

bodi gateste

Recent, aleasa lui Alex Bodi i-a sărit acestuia în apărare, după ce fosta  lui soție a distribuit pe Internet fotografii  cu fața tumefiată și cu semne pe mâini, urme obținute, susținea ea, în urma unei bătăi încasate. „Realitatea este foarte diferită faţă de ce vezi în presă”, a comentat Daria Radionova.

De altfel, de când a venit în România. Daria are grijă să îl țină „ca-n puf” pe bărbatul ei. O recunoaște chiar Alex Bodi: „Face în fiecare dimineață micul dejun, mai face și prăjituri”.

Și tot el a recunoscut cum stau lucrurile între el și Daria: „În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”.

Sursa foto: Instagram

Transformare totală. Cum arăta Anda Adam înaintea operațiilor estetice