Exclusiv. Bodi în arest, iar Bianca Drăgușanu coace ceva cu moț pentru Crăciun

Exclusiv. Bodi în arest, iar Bianca Drăgușanu coace ceva cu moț pentru Crăciun
Bianca Drăgușanu nu se plictisește niciodată. Aflată în Dubai ca să pună la punct noi afaceri și să-și ajute prietena, Ramona Gabor, în promovarea noului ei parfum, fosta soție a lui Victor Slav și a lui Alex Bodi a avut o idee.

Bianca Drăgușanu s-a aflat o săptămână în Dubai. Cu afaceri. Între timp s-a răsfățat intens, cu multă mâncare, alături de prietenele ei, și a ținut la curent audiența cu acest lucru. S-a mai răsfățat și la sesiuni zilnice de shopping pe la magazinele scumpe, și e fericită că, în final, toți vânzătorii o (re)cunoșteau și o salutau cu „Hello, miss Bianca”. I-a plăcut așa de mult încât a luat și o decizie radicală: vrea să se mute în Dubai cu fetița ei și a lui Victor Slav. A și anunțat acest lucru. Dar în cursul după-amiezii de azi, după ce Bodi al ei fusese dus la DIICOT Craiova, s-a întors în țară.

Bianca Drăgușanu și moțul ei decorativ

Deci, până la o eventuală mutare mai e ceva timp, probabil. Iar până atunci, ca să nu se plictisească, Bianca Drăgușanu a avut o idee. Ea a lansat o provocare tuturor fanelor ei: să îi copieze coafura și să posteze pe rețelele sociale. De acum până la Crăciun. Primele obligate să intre în joc sunt prietenele ei, Ramona Gabor și Mandy Lisette.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit totul din mașina Ramonei Gabor, în timp ce mergeau la o nouă rundă de shopping. ”Aceasta este freza de christmas tree – joystick. Vreau să lansez un trend prin care, de Crăciun, toate să ne împodobim capul cu genul acesta de moț în vârful capului. Și vreau să arătăm ca un christmas tree. Vreau să lansez un trend și vreau să îmi dați tag”, a spus fosta prezentatoare.

Prima care a aderat la idee a fost chiar Ramona Gabor. Ea și-a prins moțul imediat ce a lăsat mașina pe pilot automat. „E o idee genială. O să îmi fac și eu moțul”, a spus sora Monicăi Gabor, în timp ce își prindea părul. Prietena lor, Mandy, care purta perucă la întâlnire, nu a putut să exerseze noua cofură.

Sursa foto: Instagram

Victor Slav, în șoc! În casa lui Alex Bodi au intrat mascații! Acuzații de trafic de droguri și proxenetism. Unde era micuța Sofia?