Exclusiv. Brigitte Pastramă face loterie cu hainele cumpărate de fostul soț, Ilie Năstase

Exclusiv. Brigitte Pastramă face loterie cu hainele cumpărate de fostul soț, Ilie Năstase
Brigitte Pastramă își vinde hainele de firmă pe care le purta când era doamna Năstase. cu unele din ele a defilat pe diverse covoare roșii, la festivaluri internaționale și evenimente mondene de top.

Creștină dedicată, ce își începe ziua citind Biblia, Brigitte Pastramă a decis să facă niște fapte bune în prag de sărbători. Ca atare și-a deschis dressing-ul și împarte rochii de gală, colanți, pantaloni scurți și chiar celebra ei „blăniță de vizon”. Pentru că nu mai sunt evenimente la care să îşi etaleze ţinutele, Brigitte Pastramă (44 de ani) a decis să facă curăţenie totală în garderoba sa și să doneze tot ce nu mai poartă.

Aşadar, rochiţe de firmă care au fost cumpărate cu preţuri de la 1.000 euro în sus sunt donate doritoarelor care se înscriu la concurs pe pagina de Instagram a controversatei brunete.

Pentru a arăta istoria hainelor, Brigitte a postat fotografii cu ea pe covorul roșu, multe realizate de celebra agenție Getty.

Haine de mii de euro vor fi donate

12 postări, peste 5.300 de urmăritori, așa se prezintă contul special deschis de Brigitte Pastramă pentru donațiile de haine. Când va ajunge la 6.000 de fani va alege, prin tragere la sorți, câștigătoarele.

Câteva dintre piesele care vor fi donate sunt cu adevărat remarcabile. Între acestea, așa cum le descrie Brigitte Pastramă, menționăm: rochia Ermano Scervino neagră „pe care am purtat-o la întâlnirea cu faimosul Lambert, moștenitorul imperiului Lamberts”;

rochia Gucci „pe care am purtat o la Rio de Janeiro, la Gala Laureus”; „rochia cu care am fost îmbrăcata la Laureus Londra, pe covorul roșu” (n.r. – în fotografii apare alături de Ilie Năstase);

„Rochia Ana Radu bătută în pietre Swarovski așteaptă noua ei stăpână”; „Rochia Cătălin Botezatu este și ea pe listă”. Brigitte mai are de dat o rochie mini, sclipitoare de la Roberto Cavalli. Vedeta acestei colecții este o haină de blană din vizon semnată de Roberto Cavalli, în valoare de 7.000 de euro. „Blănița mea de vizon cu piele de șarpe, Roberto Cavalli, e prima care așteaptă o nouă stăpână”, a mai anunțat Brigitte Pastramă pe noul ei cont de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝘽𝙧𝙞𝙜𝙞𝙩𝙩𝙚’𝙨 𝙘𝙡𝙤𝙨𝙚𝙩 (@brigittepastrama_closet)

Brigitte va organiza 10 extrageri, una pe săptămână, pentru a da rochiile pe care le-a purtat la evenimentele de pe covorul roșu din întreaga lume, dar și pentru restul ținutelor care nu îi mai sunt de folos, între care un trening Adidas, pantaloni scurți, topuri, rochii de vară.

Sursa foto: Instagram

Soțul unei cunoscute actrițe, scandal cu noul iubit al acesteia, la biserică: „Nu aveai alte femei?!”