Exclusiv. Brigitte Pastramă se pregătește de divorț cu voalul de mireasă pe chip

Exclusiv. Brigitte Pastramă se pregătește de divorț cu voalul de mireasă pe chip
De zile bune Brigitte Pastramă explică motivele pentru care divorțul ei de florin pastramă e inevitabil. Femeia de afaceri o face în stilu-i caracteristic: cu citate biblice și dezvăluiri ale ororilor trăite alături de bărbat.

Brigitte Pastramă e la al patrulea mariaj. Ea a rămas văduvă după primul mariaj, cu un om de afaceri timișorean, în tinerețe. Apoi a bifat o cununie cu un personaj despre care se spunea că ar fi apropiat de lumea interlopă. A și ajuns la pușcărie în urma unor fapte reprobabile iar acolo l-a găsit pe Dumnezeu. După ce s-a pocăit, Brigitte l-a cunoscut pe celebrul fost mare tenismen Ilie Năstase, iar după ce a ajuns să divorțeze și de acesta, cu voia lui Dumnezeu l-a cunoscut pe Florin pastramă și și-a unit destinul cu al lui.

Brigitte Pastramă se pregătește să încheie a patra cununie

Brigitte Pastramă e căsătorită de trei ani cu Florin Pastramă. Ea are doi copii din primele două relații. Nu Năstase nu i-a ieșit, iar lui Florin, nu a reușit să îi facă un urmaș. Acum, timișoreanca în vârstă de 45 de ani e gata să se separe, spunând că nu mai poate îndura relele tratamente din partea bărbatului ei. A spus că e inclusiv violent și ține să îi arate acestuia tot ce greșește, în public, zi de zi, folosind citate biblice.

Cea mai nouă postare vorbește despre falșii profeți. În noua postare, Brigitte vorbește despre „duhul adevărului”  în opoziție cu „duhul rătăcirii”.

Brigitte îi amintește lui Florin Pastramă ce furmoasă a fost mireasă

Ca o adevărată mireasă a lui Dumnezeu, Brigitte Pastramă ține să se separe de soțul ei, purtând voalul alb, amintindu-i că i-a promis în fața creatorului că o va iubi, că o va respecta și că va avea grijă de ea, toată viața lor.

De când s-a măritat, pe rețelele de socializare, Brigitte Pastramă a făcut deseori uz de imagini de la ultima sa nuntă. Pagina de Facebook, bunăoară, îi întâmpină pe fanii ei cu fotografii în care apar Brigitte și Florin Pastramă din ziua în care au spus marele „Da” în fața preotului. Ea poartă rochie de mireasă și voal alb.

Surpriza a venit în acest weekend de pe contul de Instagram al Brigittei.  Acolo, vedeta a avut ca imagine de profil diverse fotografii. Ultimul update, din pandemie, era cu ea alături de o bicicletă cu roțile de cununi de ceapă mov și usturoi. Mai bine de un an Brigitte a ținut această fotografie, la care însă a renunțat acum, și a postat un portret din ziua nunții ei cu Florin Pastramă. În imaginea plină de simbol, Brigitte Pastramă are privirea plecată, și voalul alb, de mireasă, peste cap, acoperindu-i fața.

Sursa ftoo: Facebook, Instagram