Ironia sorții. În plin divorț, bat clopote de nuntă pentru Brigitte Pastramă. Vedeta e în culmea fericirii

Ironia sorții. În plin divorț, bat clopote de nuntă pentru Brigitte Pastramă. Vedeta e în culmea fericirii
Inima lui Brigitte nu mai bate pentru Florin Salam, dar bruneta își vede liniștită de viață. Ce veste bună le-a dat fanilor.

În plin proces de divorț, Brigitte Pastramă e gata să joace la nuntă. Ce are de gând să facă fosta soție a lui Ilie Năstase.

Vedeta e în culmea fericirii

Își adoră copiii și, chiar dacă a avut ceva probleme cu fiul ei, Robert, Brigitte îl iubește și a vorbit pentru prima dată de căsătoria acestuia cu aleasa inimii sale. Pentru că băiatul, care este logodit, și-a anunțat mama că vrea să-și ducă iubita în fața altarului. Imediat, Brigitte a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

„Copii au crescut. Acum pe fiica mea trebuie să o păzesc. Băiatul e mare, la casa lui! E logodit! Are 21 de ani de ani și jumătate. Nu știu, dar e posibil să urmeze nunta în curând!”, a spus Brigitte Pastramă pentru Click.

„Mama mi-a zis să nu am încredere în toată lumea”

Dacă pe Robert l-a lăsat să fie mai rebel, cu fiica ei, Sara, Brigitte e extrem de atentă, pentru că nu vrea să treacă prin momente neplăcute. Iar fata, care are o relație extraordinară cu mama sa, o ascultă fără să crâcnească.

„Mama mi-a zis sa nu am încredere în toată lumea și sa fiu pe cont propriu, să mă bazez pe mine, pentru că altora nu le pasă”, s-a destăinuit și Sara Torj.

„M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

Brigitte a anunțat că vrea să divorțeze de Florin cu doar câteva zile în urmă. Vedeta a afirmat că despărțirea va avea loc la notar, pentru că nu au ce împărți și abia așteaptă să fie liberă, pentru că s-a săturat să fie mereu târâtă în mocirlă. Are dreptul să fie fericită. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a declarat Brigitte Sfăt.

Sursă foto: cancan