Exclusiv. Ca să scape de gura femeilor din viața lui, Bădălău și-a luat copiii și a plecat

Exclusiv. Ca să scape de gura femeilor din viața lui, Bădălău și-a luat copiii și a plecat
Gabi Bădălău a fost implicat într-un scandal monstru zilele acestea, după ce a participat la petrecerea burlacilor organizată pentru următorul mire din showbizul românesc, Florin salam. Ca să scape de belele, a avut nevoie de o pauză.

Fiul șefului de la Curtea de Conturi a intrat în gura femeilor din viața lui. Fosta lui nevastă, și mama celor doi băieți ai lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, l-a luat din nou la index, dar cel mai mult a avut de suferit de pe urma iubitei sale, Bianca Drăgușanu.

Toate astea după ce s-a aflat că petrecerea burlacilor organizată pentru Florin Salam beneficia și de câteva animatoare dispusă să facă totul pentru ca distracția băieților să fie una de pomină. Așa cum presa mondenă a relatat cheful a fost spart chiar de Bianca Drăgușanu, și s-ar fi lăsat cu scandal. „Eu am o viață mult prea frumoasa și curată, ca să comentez mizeriile lui Gabi. Gabi este singurul responsabil pentru tot ceea ce i se întâmpla!”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2015, dar au decis să divorțeze în 2019, motivul invocat fiind atitudinea nepotrivită a bărbatului, pe parcursul căsniciei, față de ceilalți membri ai familiei. După spusele Claudiei, fostul ei soț nu a fost suficient de implicat în viața copiilor.

Gabi Bădălău și-a luat băieții și a zburat la Atena

Ca să aibă liniște de Paști, Gabi Bădălău se pare că a plecat departe de femei. El și-a luat cu el băieții, pe Nico și Gabi. Cei trei, însoțiți și de sora bărbatului, au ajuns în Grecia, mai exact în Atena. De altfel, nu este prima dată când Gabi Bădălău pleacă în vacanță cu cei mici și cu sora sa.

Așa cum reiese din postările mătușii celor doi copii, ei s-au cazat într-un hotel de lux din lanțul Marriott, în centrul Atenei, acolo unde, cu toții sunt răsfățați maxim. Gabi Bădălău a distribuit la InstaStory mai multe imagini din vacanța familială în care copiii se distrează de minune. Și sora lui, s-a distrat maxim filmându-i pe cei trei băieți Bădălău mergând pe stradă ca niște gangsteri, în timp ce apus și o temă muzicală adecvată.

Sursa foto: Instagram