Exclusiv. Cât cheltuie Bianca Drăgușanu într-un „shopping obișnuit”

Exclusiv. Cât cheltuie Bianca Drăgușanu într-un „shopping obișnuit”
Bianca Drăgușanu a simțit nevoia să capteze atenția, și s-a gândit să o facă la modul cel mai serios. În ultimele zile apropiații ei prea au apărut în lumina reflectoarelor.

O vedeți tot timpul dichisită, îmbrăcată frumos, machiată, coafată și cu manichiura perfectă. Asta e Bianca Drăgușanu. Probabil că v-ați întrebat cât cheltuie Bianca Drăgușanu într-un „shopping obișnuit”. Au existat speculații pe tema asta. că primește cadouri scumpe, că ar purta piese neautentice. Gura lumii, mult vorbește. Iar în cazul ei, chiar foarte mult.

Ca să limpezească încă  o dată adevărul despre viața ei, după ce a mai repetat asta și cu alte ocazii, Bianca Drăgușanu a punctat-o o dată. „Îmi cumpăr toate cadourile singură, pentru că mă iubesc foarte mult. Și consider că fac terapie prin shopping. Fac shopping aproape zilnic. Nu am vicii, nu bau, nu fumez, nu mă droghez, investesc în branduri”, a mărturisit blondina.

Bianca Drăgușanu  nu a exagerat când a spus că nici pantoful nu-i sare din picior dacă nu e plătită pentru asta, și nu oricum, ci pe contract. Blondina susține că nu face barter și că toate aparițiile sau promovările în care se implică au în spate contracte între beneficiar și executant (ea, prin compania ei). Iar acestea nu sunt puține. Așa cum a declarat în repetate rânduri, Bianca câștigă bine din contractatele ei de publicitate, fie că sunt pe internet sau nu.

Bianca Drăgușanu e mână largă când vine vorba de ea

Acum Bianca a dezvăluit  și pe ce-și „aruncă” banii în scop terapeutic. Bianca Drăgușanu investește la greu în haine scumpe, accesorii de marcă și încălțăminte  de sute de euro perechea. În ultimele luni a cheltuit peste 16.000 de euro. Dacă vreți să știți exact pe ce, vedeți imaginile ce urmează. Bianca Drăgușanu a decis să rupă pisica și să le astupe cu ea gura tuturor celor care o vorbesc de rău pe la spate.

A dat 3.000 de euro pe o jachetă din canvas de la Gucci. Ne și arată poză cu ea îmbrăcată.  De la același brand și-a mai cumpărat și alte haine. Iar pe pantofi și poșete a mai cheltuit mici averi.

Sursa foto: Instagram