Secretul pe care Bianca Drăgușanu l-a ascuns. Ar fi putut fi cea mai tare din lume

Secretul pe care Bianca Drăgușanu l-a ascuns. Ar fi putut fi cea mai tare din lume
Elegantă și rafinată, Bianca Drăgușanu a avut gânduri mari în viață, dar nu a reușit să le ducă la îndeplinire. Așa că a rămas cu o durere în suflet.

A luat multe decizii greșite în viață, pe care acum le regretă. Bianca Drăgușanu a spus ce nu știa nimeni.

Secretul pe care Bianca Drăgușanu l-a ascuns. Ar fi putut fi cea mai tare din lume

Influencer, om de televiziune, designer vestimentar. Numele Biancăi Drăgușanu e pe buzele tuturor și, totuși, aceasta are o mare durere în suflet. Blonda ar fi vrut să devină altceva în viață, dar din păcate nu s-a putut. Marea dorință a ei a fost să ajungă medic estetician.

„Stăteam lângă el de multă ori, în sală, la operații”

„ (…) mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații.

Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună”, a afirmat vedeta în exclusivitate pentru Spectacola.

De ce a renunțat la alte două facultăți la care s-a înscris

Mai mult, Bianca spune că a făcut o mare greșeală că a renunțat și la cele două facultăți la care s-a înscris. Mai ales că la una dintre ele a fost studentă timp de doi ani.

”Că n-am făcut medicina. M-am apucat de „10 facultăți”, nu am terminat niciuna. Acesta este un mare regret, că nu am terminat facultățile de care m-am apucat. Am dat la ASE la Petroșani, am făcut doi ani, m-am lăsat. Am venit în București, m-am înscris și aici la ASE, dar nu m-am mai dus.

Cred că regretul meu cel mai mare este că nu am făcut medicina. As fi fost probabil cea mai tare din lume. Făceam cele mai mișto buze, cei mai mișto sâni, cele mai mișto posterioare, cei mai mișto pomeți. Puteam să fac opere de artă”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: instagram