Planul secret al femeilor lui Bădălău împotriva Biancăi Drăgușanu a fost deconspirat

Planul secret al femeilor lui Bădălău împotriva Biancăi Drăgușanu a fost deconspirat
Faptul că mama lui Gabi Bădălău nu o are la ficat pe iubita acestuia, Bianca Drăgușanu, nu mai e o noutate. Nici pe nora ei de până acum nu a iubit-o prea mult. Până la urmă, multe lucruri au fost spuse pe această temă, chiar de blondină. Dar nici măcar ea nu se aștepta la ce a urmat.

Cu gura prea mare când vine vorba de viața ei, Bianca Drăgușanu s-a trezit cu un complot împotriva ei. Femeile lui Bădălău au uneltit un plan secret vizavi de blondină. Culmea, s-ar fi întâmplat fix când bărbatul își asuma relația cu ea, postând o fotografie dintr-o excursie la Roma. „A mea” a scris Bădălău alături de fotografia în care o ține, galeș, pe Bianca după gât.

Alianța feminină din casa lui Bădălău

Se pare că mama afaceristului a făcut pace cu fosta sa noră. Și asta pentru a combate, eficient, „dușmanul comun”. Femeie trecută prin viață, doamna Bădălău ar fi pus la punct un plan. În timp ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău petreceau clipe romantice la Roma,  mama afaceristului, Rodica Bădălău, s-ar fi întâlnit  acasă la ea cu Claudia Pătrășcanu.

„Cât timp Bianca era la Roma cu Gabi Bădălău, Claudia s-a dus la soacră acasă la Bolintin Vale. A intrat pentru prima dată după ce au dat-o afară. A făcut strategia cu soacra ca să scape de Bianca, pe care mama lui Bădălău o urăște mai mult ca pe oricine pe lume.

E un război între ea și mama lui Bădălău crunt. Mama lui Gabi Bădălău a încercat să îl lase fără bani pentru ca Bianca să îl lase în pace, dar el a amenințat că se sinucide”, au explicat surse din cercul de apropiați pentru impact.ro.

Ce a pus la cale mama lui Bădălău împreună cu fosta noră

În timp ce procesul pentru custodia copiilor săi continuă, cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a pornit o relație cu năbădăi alături de Bianca Drăgușanu. Cei doi au avut suișuri și coborâșuri dar, până la urmă, se pare că dragostea învinge și rămân împreună. Acest lucru nu e deloc pe placul mamei bărbatului. Și de aceea, se spune, ar vrea să o scoată pe aceasta din viața fiului ei.

„Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară cerută de Claudia, adica 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea. Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite.

Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”, a spus o sursă din anturajul familiei Bădălău pentru Impact.ro.

Sursa foto: Instagram