Exclusiv. Ce face Oana Roman, acum că e femeie singură. Fiica ei s-a speriat

Exclusiv. Ce face Oana Roman, acum că e femeie singură. Fiica ei s-a speriat
Oana Roman a luat o decizie, acum că e femeie singură. Ce a hotărât aceasta să facă. Fiica ei Iza s-a speriat teribil. Ce face Oana Roman

Oana Roman este o femeie singură, acum că s-a despărțit de Marius Elisei. Astfel, fiica fostului premier a luat câteva decizii în ultima vreme, pentru a se acomoda cu noua viață. Mai mult decât atât, vedeta o are în grijă și pe fiica sa, Izabela, deci trebuie să asigure cele necesare pentru două persoane. Fiind o mamă responsabilă, vedeta a trecut la treabă. Ce face Oana Roman, acum că e femeie singură. 

Pentru că locuiește în casă alături de fiica și mama ei, Oana Roman a decis să-și ia măsuri de precauție și a recurs la un gest absolut normal. S-a hotărât să-și protejeze locuința de posibili hoți. 

 Ce face Oana Roman, acum că e femeie singură

Ieri, Oana a apelat la o firmă de pază din București, cu care a semnat un contract de monitorizare. Astfel, vedeta a împărtășit pe Instagram că își montează camere de supraveghere, dar și alarmă la casă. ”Se montează camerele exterioare, se va monta și una în casă pentru căile de acces.”

Vedeta a mai menționat și că are o zi extrem de ocupată, însă totuși are o stare bună. ”Am astăzi și filmare și nu știu când le fac pe toate. Dar e bine că este frumos și este soare. Și avem un vibe bun astăzi, cu multă voie bună și cu multă putere”, a mărturisit fiica fostului premier pe Instagram. 

De ce s-a speriat fiica ei, Izabela 

Ce face Oana Roman

În mijlocul haosului cu montarea camerelor și a tot sistemului de supraveghere era și fiica Oanei, Izabela. La un moment dat, a fost testată alarma proaspăt montată pentru a verifica timpul de răspuns al echipei de intervenție. În aceste cazuri, alarmele sună destul de tare până vine echipa de pază. 

Izabela, fiica Oanei, a tras o sperietură pe cinste în acel moment. În filmarea pusă de Oana pe Instagram se observă cum Izabela era încă speriată de alarmă și stătea lângă mama sa. ”Au venit cei de la intervenție și îmi pare rău că n-am putut să surprind momentul că Iza s-a speriat când i-a văzut. Sunt un pic înfricoșători”, a mărturisit Oana Roman. 

Video: Instagram 

Demisii pe capete în ”ograda” lui Donald Trump. Ce a pățit fostul președinte