Exclusiv. Ce îi face George Burcea Vivianei Sposub la 2 noaptea cu un cățel de usturoi

Exclusiv. Ce îi face George Burcea Vivianei Sposub la 2 noaptea cu un cățel de usturoi
Chiar și când merge în  parcul de distracții și îi cumpără ceafă cu murături, Gorge Burcea îi spune Vivianei „iubirea mea”. E dragoste mare între cei doi, ceea ce bucură pe toată lumea.

În perioada aceasta Viviana Sposub este foarte activă pe rețelele de socializarea și povestește tot ce face. Odată cu aparițiile în emisiunile de succes televizate, fostei prezentatoare de la meteo i-a crescut cota, așa că are un binemeritat statut de influencer. Fiind în prag de Crăciun, e de la sine înțeles că  iubita lui George Burcea a fost efectiv bombardată cu cadouri. Pe care a decis să le desfacă de față cu publicul ei de fani.

Ce fac Viviana Sposub și Georg Burcea la 2:00 noaptea

Nu prea a avut spor noaptea trecută. La ora 2,00, o luase pe mujdei, iar asta nu e deloc o figură de stil. Până la urmă, Viviana Sposub o povestește chiar ea. Să vedeți ce s-a întâmplat. Pasăre de noapte, Viviana s-a apucat târziu de tot să facă live-uri pe Instagram și să stea de vorbă cu fanii. Planul era să își desfacă pachetele primite de la diverse branduri care i-au trimis cadouri de Crăciun. Doar că George Burcea a intervenit în forță, direct din bucătărie.

George, mare pasionat de gătit, a preparat cina. E drept că era cam târzie ora, ar spune nutriționiștii, pentru un asemenea meniu. Conform spuselor Vivianei, au mâncat de s-au lins pe degete „pește prăjit cu mujdei de usturoi și mămăligă”. Dar s-a făcut ora 2:00 când au terminat, așa că sesiunea de „unboxing” a fost abandonată pentru niște ore mai târziu, pe lumină.

„Nu mă descurc deloc atunci când vine vorba de organizare. În geneneral, mai ales cu organizarea timpului. Procrastinarea e ceva care chiar mă caracterizează. Am noroc de George care mă ajută foarte mult în perioada asta”, a mai mărturisit Viviana Sposub.

Sursa foto – video: Instagram