Culisele „Bravo, ai stil!”. Ce atitudine a avut Victor față de fosta lui iubită, Anda Adam

Culisele „Bravo, ai stil!”. Ce atitudine a avut Victor față de fosta lui iubită, Anda Adam
Apariția lui Victor Slav și a Andei Adam în aceeași emisiune a ridicat multe semne de întrebare. Cum s-au înțeles cei doi.

Anda Adam și Victor Slav sunt la fel de iubiți și acum, chiar dacă nu mai formează de mult timp un cuplu. Cum s-au comportat în emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Culisele „Bravo, ai stil!”. Ce atitudine a avut Victor față de fosta lui iubită, Anda Adam

Într-un interviu acordat revistei Viva, Victor Slav a vorbit fără perdea de relația pe care o are acum cu Anda Adam și cum s-au comportat cei doi în emisiunea „Bravo, ai stil”. Victor a fost extrem de elegant și a mărturisit că cei doi au rămas în relații normale, dar nu a avut timp de discuții nici cu Anda, nici cu celelalte concurente.

„Filmăm în regim de live și nu avem vreme de discuții”

„Suntem doi oameni civilizați, ne-am despărțit acum nouă ani și, între timp, fiecare a mers pe drumul său, ne-am refăcut viețile, avem, iată, și copii. Nu am avut timp să vorbim în pauzele dintre filmări, nu numai cu Anda, ci în general, cu nicio concurentă. Filmăm în regim de live și nu avem vreme de discuții.

Concurentele sunt extrem de ocupate, trebuie să se machieze, să își îmbrace ținutele, nu este timp pentru relaxare. Nu știu cum pare din afară, dar nu este timp de stat la cafele. Nu există pauze decât între emisiuni, dar și atunci se filmează testimoniale, în culise, fiecare minut este bine folosit, pentru că este un reality, camerele merg în culise, în cabinele juraților, concurentelor”, a mărturisit Victor.

Anda a fost cerută în căsătorie, Victor își adoră iubita

De ceva vreme, Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci, și a fost cerută în căsătorie într-o locație superbă din Turcia. „Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboara zeci de baloane.

A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia.

Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul”, a povestit Anda.

La rândul său, Victor iubește și este iubit. Femeia care l-a făcut să uite tot trecutul se numește Selina și cei doi par că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Sursă foto: instagram