Exclusiv. Ce învață Evelin de la mămica ei, Anda Adam

Exclusiv. Ce învață Evelin de la mămica ei, Anda Adam
Anda Adam trăiește momente superbe în această perioadă. Ea a avut surpriza să fie cerută în căsătorie de actualul eu iubit, iar bărbatul nu s-a uitat la bani pentru a face evenimentul cu adevărat memorabil.

La numai câteva luni de când e împreună cu noul ei iubit, Anda Adam se căsătorește, iar fiica ei, Evelin, e parte din poveste. Anda are mare grijă de cea căreia i-a dat viață și are grijă să o învețe tot ce știe.

Fiica Andei Adam are cinci ani și e, pe zi ce trece, copia mai mică a mămicii ei. Chiar dacă mami și tati s-au separat, Anda Adam încheind relația cu fostul ei soț, Sorin Niculescu, Evelin are parte de multă dragoste și bucurii.

Evelin ia lecții prețioase de viață de la mama ei

Cum spuneam, mica Evelin, are propriile conturi pe rețelele sociale, cu zeci de mii de urmăritori deja. Cu o mamă vedetă și cochetă, e de la sine înțeles că micuța e și ea o fashionistă. În plus, își copiază mama cât de mult poate la vârsta ei. Acum se joacă cu păpușile Barbie „Bravo, ai stil!”, varianta de acasă, în care Anda Adam este juriul. Anda ne-a arătat ținutele pregătite de fiica ei păpușilor și a comentat totul.

În final, a dat calificative. „Foarte interesant outfit-ul din această seară, combinația cromatică este extraordinară, domnișoara Evelin. Pepenii de pe cămașă se asortează perfect cu pantalonii foarte summer așa, stilul beach, Miami beach. Așa că astăzi voi avea pentru dumneavoastră Bravo, ai stil”. Apoi, Anda continuă să comenteze și ținutele celorlalți „concurenți” păpuși. Evelin are mai multe păpuși masculine, pe care, după cum a învățat de la mama ei, le îmbracă foarte frumos și atrăgător.

De altfel, la Gala Bravo, ai stil!, Anda Adam a defilat alături de fiica sa Evelin, ocazie cu care și-au asortat ținutele.

„Da, eu o ajut pe mami cu hainele”, a spus fetița la Kanal D.

Sursa foto: Instagram