Exclusiv. Ce probleme de sănătate are Gina Pistol pe durata sarcinii

Exclusiv. Ce probleme de sănătate are Gina Pistol pe durata sarcinii
Gina Pistol a intrat în ultimul trimestru de sarcină, iar perioada aceasta nu e deloc ușoară. Au apărut probleme de sănătate noi.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să devină părinți. Marele eveniment se va întâmpla în această primăvară, după cum a mărturisit Gina Pistol. De-a lungul ultimelor luni de sarcină, vedeta a ținut aproape atenția fanilor și a dezvăluit tot felul de detalii din noua ei postură. Ea a arătat cum a decorat camera micuței, dar a și povestit despre cum e perioada aceasta. Ce pofte are, cum se descurcă cu fluctuațiile de stare. Acum a apărut o nouă problemă de sănătate.

Așa cum a arătat într-o postare pe o rețea de socializare, Gina Pistol are acum probleme cu reținerea apei în corp. Ea a exemplificat. E o problemă cu care ajung să se confrunte aproape toate femeile gravide. Gina nu s-a panicat ci face haz de necaz și se amuză de felul în care se comportă picioarele ei acum, într-un scurt video.

Gina a povestit deseori despre evoluția sarcinii. „Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este „produsul final”. A fost minunat”, le-a povestit  iubita lui Smiley internauţilor, în urmă cu o lună.

Cine va boteza copilul lui Smiley și al Ginei Pistol

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de trei ani. Cei doi s-au mutat în vila lui Smiley, unde, recent, a fost încheiată amenajarea camerei copilului. Zilele acestea mai au de cumpărat câteva piese de mobilier, și totul e pregătit.

Chiar dacă Gina Pistol va naște peste câteva luni, se pare că cei doi au stabilit deja cine va fi nașul copilului, potrivit unor surse din apropierea cuplului, cel ales ca părinte spiritual al bebelușului este Adrian Sârbu.

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au dezvăluit apropiații cuplului, redacției Playtech.

Sursa foto: Instagram

Oana Roman intră tare în noul an. Ce și-a propus pentru 2021

Recomandarile noastre