Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman intră tare în noul an. Ce și-a propus pentru 2021

Oana Roman intră tare în noul an. Ce și-a propus pentru 2021
Înainte de Crăciun spuneau că s-au separat, la două zile  după  anul nou au anunțat divorțul. Iată cum trec cei doi protagoniști peste asta.

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la divorț, după ce cu doar câteva zile înainte de Crăciun s-au separat.  Acum se pare că cei doi și-au spus adio definitiv și nu mai există nicio șansă de împăcare.  Certurile și separările temporare dintre ei au fost la ordinea zilei pe durata căsniciei, dar acum ar fi ajuns într-un punct în care nici măcar nu își mai vorbesc.

Cu doar cu câteva zile înainte de trecerea în noul an Oana Roman a anunțat că ea și cu Marius Elisei, soțul său, s-au certat, iar aceștia s-au despărțit.

Vedeta a povestit pe pagina sa de socializare că tatăl fetiței sale a plecat de acasă cu tot cu firma pe care o aveau împreună, dar care în acte era doar a lui Marius Elisei, iar aceasta a fost nevoită să le dea o explicație fanilor, după ce nu a mai spus nimic despre afacerea în care spera atât de mult!

Ruptură definitivă? Nu își mai vorbesc

Oana Roman a anunțat că ea și cu Marius Elisei și-au spus adio, iar sărbătorile de iarnă le-au petrecut fiecare separat. Oana a fost cu  fiica sa, câțiva prieteni și mama ei. Lucrurile se pare că nu se îndreaptă deloc, asta pentru că Oana Roman a mărturisit pe pagina sa de socializare că ea și cum Marius Elisei vor ajunge la divorț, deoarece nici măcar nu își mai vorbesc, iar așa este cel mai bine pentru ei!

„Eu mi-aș dori ( n.r să vorbesc), pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătură cu Isa, dar doar eu îmi doresc asta”, a spus Oana Roman pe Instagram!
Vedeta a mărturisit că nu știe momentan sub ce formă va avea loc divorțul, însă acest lucru este mai aproape ca niciodată, căci nu s-a schimbat nimic de când s-au separat, scrie Capital.ro.

Rezoluțiile Oanei pentru 2021

Trebuie să vă reamintim că în trecut cei doi s-au mai certat, însă la scurt timp s-au împăcat. De data acesta încă nu s-a produs marea împăcare, și după spusele Oanei Roman, nici nu se va întâmpla asta.

„Deznodământul acesta va fi doar că nu știu sub ce formă și când. (n.r despre divorț). Din punctul meu de vedere nu, și nici din al lui. Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!”, a mai spus Oana Roman pe contul său de socializare.

Pe de altă parte, ieri seara, Oana Roman și-a transmis rezoluțiile pentru 2021 pe social-media: „În 2020 am îndrăznit mai mult. Anul ăsta o să fiu și mai hotărâtă. Hotărâtă să mă bucur din plin de tot ce-mi oferă viața. De libertatea de a trăi așa cum simt. De a trăi după cum cred că e mai bine pentru mine și copilul meu. Voi profita de tot. Și nu mă voi împiedica de nimeni și nimic. Prea mult am trăit pentru alții, prea mult mi-a pasat de părerea și dorințele altora. E timpul meu. So be it!”

Sursa foto: Instagram

Ice-T și soția Coco Austin șochează din nou. Petrecere „de nuntă” cu sânii la vedere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre