Ice-T și soția Coco Austin șochează din nou. Petrecere „de nuntă” cu sânii la vedere

Ice-T și soția Coco Austin șochează din nou. Petrecere „de nuntă” cu sânii la vedere
Unul dintre cele mai simpatizate cupluri de la Hollywood și-a sărbătorit două decenii de relație în noaptea Anului Nou, împreună cu un grup restrâns de prieteni. Fotografiile făcute de soții Ice-T și Coco Austin au fost preluate imediat de presa occidentală.

În 2009  Rapperul Ice-T, actor in serialul TV “Lege si ordine”, si-a luat soția de… ciuf și a dus-o la o petrecere specială de Halloween, organizată de Mariah Carey! Nu înainte de a face niște fotografii care au făcut deliciul publicului, atunci când au fost publicate. Coco Austin, fost iepuraș Playboy, și Ice-T erau îmbrăcați în costume sado-maso, ea cu căluș în gură, iar el cu un bici în mână.

Așa că fotografiile pe care le-au afișat acum pe Instagram pot fi catalogate „foarte cuminți” pentru stilul adoptat, de obicei, de actor și soția lui cu piept voluptos.

Ice T și Coco Austin au sărbătorit 20 de ani de căsătorie pe 31 decembrie. Coco, în vârstă de 41 de ani – al cărui nume real este Nicole – a purtat o rochie transparentă în partea de sus a corpului, lăsând să i se vadă sânii și sfârcurile.

Ținuta a fost completată cu o pereche de pantofi cu tocuri aurii, asortată cu colierul de la gât.

Rapperul și actorul Ice-T, acum în vârstă de 62 de ani, părea foarte fericit lângă apetisanta sa soție, căreia i-a dăruit un superb buchet de trandafiri roșii și roz.

Când Coco a postat fotografiile pe pagina ei de Instagram a scris și un text scurt, alături de urarea de „La mulți ani tuturor!”.

„A fost aniversarea mea și a lui Ice pentru 20 de ani împreună și, în loc să facem o petrecere mare anul acesta așa cum am planificat, am decis să mergem la cină cu un grup mic de prieteni pentru a întâmpina Anul Nou”, a scris Coco Austin.

Cele trei milioane de adepți ai „bombei sexy” de la Hollywood s-au grăbit imediat să comenteze și să îi laude frumusețea. Doar două persoane, consemnează presa străină, i-au scris: „Vreau rochia aia !!!!” și „Rochia ta este atât de uimitoare!!!”.

Ice-T s-a căsătorit cu Coco, modelul cu cel mai bombat fund din showbizul american, în ianuarie 2002. În 2015, cuplul s-a bucurat de venirea pe lume a primului lor copil, o fiică pe nume Chanel.

Actorul și cântărețul Ice-T mai are doi copii mari, dintr-o relație anterioară.

Originea românească a apetisantei Coco Austin

Blonda Coco Austin a dezvăluit cu ani în urmă, într- un interviu pentru revista Playboy, citat de evz.ro, că tatăl ei s-a născut în Bacău, iar părinții lui au decis, pe când el avea 5 ani, să emigreze în SUA. Aici a întâlnit-o pe unguroaica Tina, de care s-a îndrăgostit și cu care a făcut cinci copii: două fete, Nicole (Coco) și Kristy, și trei băieți. Când Coco avea doar 6 ani, părinții ei au divorțat.

Printre altele, soția rapperului a mai povestit că părinții ei, Tina și Steve, s-au cunoscut pe când erau copii, pe platourile de filmare ale celebrului serial western „Bonanza”.

Coco a rămas foarte apropiată de mama ei, cu tatăl având o relație mai rece. Totuși, în vară, când tatăl ei a fost internat la un spital din Arizona pentru simptome de coronavirus, ea i-a fost alături. Bărbatul a stat 40 de zile în spital.  Coco a scris atunci pe Instagram un mesaj emoționant:

„Vreau să fiu în cameră cu el chiar acum și să-l țin de mâini și doar să-i spun că familia lui îl iubește, să treacă și asta este prea devreme pentru ca el să plece.”

Steve se confruntă încă cu plămânii avariați, așa cum a scris Coco lângă poza cu tatăl ei, ținând-o în brațe pe micuța Chanel: „Este legat de o mașină de oxigen până cine știe când, dar este foarte norocos”.

Gata! Ioana Ginghină l-a uitat pe Papadopol. Ce planuri are

Recomandarile noastre