Exclusiv. Ce s-a întâmplat cu fetițele lui Pepe imediat după cununia mamei lor. Artistul a intervenit

Exclusiv. Ce s-a întâmplat cu fetițele lui Pepe imediat după cununia mamei lor. Artistul a intervenit
Ultimele zile au fost extrem de pline pentru Raluca, fosta soție a lui Pepe, dar și pentru cei din jurul ei. Și aici le includem și pe fiicele sale cu artistul, și chiar pe acesta.

Așa cum știți, Raluca Pastramă  și-a arătat burtica, duminică, pe rețelele sociale, inclusiv într-o fotografie tandră cu fetițele ei, în care, cea mică îi sărută afectuos bombeul. Părea că sunt la un eveniment cu prietenii, la restaurant, iar Raluca purta rochie albă. Apoi, Gabriela Firea, ministrul Familiei, a devoalat faptul că Raluca Pastramă s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Ibrahim Ibru, un tânăr om de afaceri de origine arabă.

Luni, Ibrahim a dezvăluit, pe contul său de socializare, că a devenit tată. E în culmea fericirii, ținând-o în brațe pe micuța Mariam.

Ce a făcut Pepe când a aflat că fosta lui soție s-a măritat și urmează să nască

Pepe nu a stat deoparte de veștile din noua familie a fostei sale soții. El a devenit tată cu puțin timp în urmă, dar știa și el că fosta lui soție a rămas gravidă cam în aceeași perioadă ca și iubita lui, Yasmine Ody, cea care i-a născut un băietel.

Ca un tată responsabil, pentru a-și ține fetițele departe de stresul pe care îl implică venirea pe lume a unui nou copilaș într-o familie, Pepe le-a luat pe acestea și le-a dus la mare, imediat după cununia mamei lor. El i-a da astfel și răgaz Ralucăi să se refacă după naștere. Pepe și fetițele sale au ajuns la Mera Resort, în stațiunea Venus, acolo unde artistul a cântat în acest zile.

Pepe a dezvăluit pe contul său de socializare mai multe clipuri în care apar fiicele lui. El le-a făcut o promisiune, că, dacă și ele sunt de acord, le va lua cu el ori de câte ori are concerte în deplasare. Rosa – Alexandra și Maria, fiicele lui cu Raluca Pastramă, au fost mai mult decât încântate. Micuțele sunt deja în al nouălea cer. Dintr-o dată sunt surori mai mari pentru doi bebeluși, un băiețel, de la iubita tatălui lor, și o surioară, adusă pe lume de mama lor.

Sursa foto / video: Instagram