Exclusiv. Cum o răsfață soțul cel tânăr pe Raluca, fosta lui Pepe  

Exclusiv. Cum o răsfață soțul cel tânăr pe Raluca, fosta lui Pepe  
Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în secret, duminică, și tot în mare secret s-a dus, luni, să nască. Ea a adus pe lume o fetiță care a primit un nume deosebit.

Raluca Pastramă a fost căsătorită nouă ani cu Pepe, i-a dăruit două fetițe, după ce relația lor a început când ea abia atinsese majoratul. Între timp, lucrurile în căsnicia lor nu au mai mers așa de bine, și s-a ajuns la despărțire. La șase luni de la separarea de Pepe, Raluca și-a asumat relația cu Ibrahim, un tânăr om de afaceri de sorginte arabă, despre care se spune că provine dintr-o familie foarte bogată și despre care știm, urmărindu-i postările, că est mare cunoscător de manele.

Ibrahim și Raluca i-au avut ca nași pe ministrul Familiei, Gabriela Firea, și pe soțul ei, primarul orașului Voluntari, Florin Pandele.

Ce simbolistică are numele ales de Raluca și Ibrahim pentru fetița lor

Mai tânăr cu câțiva ani decât noua sa soție, Ibrahim a fost primul care s-a lăudat cu venirea pe lume a micuței Mariam. Raluca Pastramă mai are două fiice, cu Pepe, Maria, care în curând va împlini 10 ani ani, și Rosa Alexandra, în vârstă de 7 ani.

Noua fetiță a primit un nume care spune multe despre noua relație a mamei sale. Mariam înseamnă, în greacă „un copil mult dorit”. La origine, se pare că numele ar avea rădăcini în Egiptul antic, cu aceeași semnificație, de „vlăstar mult așteptat și dorit”.

Ibrahim știr cum să o răsfețe pe soția lui

După ce și-a văzut fiica imediat ce a venit pe lume, Ibrahim a părăsit spitalul, dar a revenit, luni seara, ducând cu el un buchet imens de trandafiri roșii pentru soția sa mult iubită. El s-a filmat cu buchetul de flori în mașina sa de lux, în timp ce a pus pe fundal muzică arăbească. Foarte încântat de nașterea primului său copil, Ibrahim și-a mai filmat fetița nou-născută și a mai distribuit imagini cu aceasta pe rețelele sociale.

Sursa foto / video: Instagram