Exclusiv. Chef Dumitrescu are probleme cu nevasta. La mijloc e o femeie…

Exclusiv. Chef Dumitrescu are probleme cu nevasta. La mijloc e o femeie…
Nu îi e ușor zilele acestea lui Chef Florin Dumitrescu. Sunt probleme în mariajul lui perfect. Iar vinovata e o femeie, mai exact, o colegă de televiziune!

Cristina Sima Dumitrescu / Zelda ( cum îi spune chef Florin Dumitrescu) e invidiată de toate femeile din România pentru soțul pe care îl are și mai ales pentru cât de frumos vorbește tot timpul despre ea. Chef Florin Dumitrescu pur și simplu își divinizează nevasta.  Deseori, bucătarul postează fotografii cu ea pe social-media, cu inimioare alături.

I-a făcut o fabuloasă declarație de dragoste, la împlinirea a șase ani de căsnicie. „Fără îndoială, a fost şi va rămâne una dintre cele mai speciale zile din viața noastră. Te iubesc mult! La mulți ani! Să ne iubim la fel de mult şi când vom avea 40 de ani de la nuntă”, a scris Chef Dumitrescu alături de un video de la nunta lor, postat pe o rețea de socializare, în iulie.

Cine e vedeta care s-a băgat în cuplul perfect?

Iată însă că lucrurile nu sunt așa de simple cum par la prima vedere. Cei doi au două fetițe și, mai nou, un fel de probleme. Cristina își dorește mult de tot ceva, iar soțul  ei îi spune că nu se poate. Cea care a băgat zâzanie în cuplul perfect e Delia. Ea e motivul contrelor dintre Chef Florin Dumitrescu și iubita sa soție. S-a ajuns departe!

„Mi-a scris Cristina ieri un mesaj în care spune cât de mișto ar fi dacă am merge și noi în Maldive,  să ne plimbăm cu fetele pe plajă, nisip frumos, curat, apă turcoaz, așa la bungalow, să vizităm lumea, întreagă, pentru că așa e mișto, iar răspunsul meu a fost, bineînțeles, te rog eu mult evită un pic story-urile Deliei.

Pentru că încă sunt la filmări, nu putem să plecăm nicăieri, și da, și eu mă uit cu jind la story-urile Deliei și ale lui Răzvan din aceste vacanțe minunate. Dar încercăm un pic să mai stăm puțin. Zic. Nu? Dacă nu poți, dă-i unfollow o perioadă!”, i-a transmis chef Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cine e bărbatul care-i face Lidiei Buble nopțile senine. Au fost la Istanbul împreună