Exclusiv. Cine e bărbatul care o admiră pe Mădălina Ghenea dezbrăcată

Exclusiv. Cine e bărbatul care o admiră pe Mădălina Ghenea dezbrăcată
Noi imagini cu Mădălina Ghenea dau palpitații bărbaților, dar și femeilor. Diva apare dezbrăcată, iar ceea ce se vede e uimitor de frumos.

Mădălina Ghenea este una din cele mai frumoase femei din lume, actriță  și model de succes. Recent ați văzut-o în House of Gucci, unde interpretează rolul Sophiei Loren,. Actriță cu care, de altfel, seamănă izbitor românca, din punct de vedere fizic. Dar cu toții am admirat-o în Youth ( Tinerețe), filmul lui Sorentino, unde apare dezbrăcată complet, în timp ce intră într-o piscină.

Mădălina Ghenea nu poate, face curat în casă

Acum, Mădălina Ghenea se dezbracă din nou, în fața oglinzii. Poartă un set bikini de culoare neagră în care fesele i se văd în toată splendoarea lor. Pe cap are părul înfășurat într-un prosop și vorbește la telefonul fix.

„No mi spiace – sto pulendo casa” (n.r. trad. –  „Nu, îmi cer scuze, dar fac curat în casă”) spune diva în receptor. În fundal se vede un set de porțelan de servit ceaiul.

Cine este Giancarlo Parolini

Postarea e preluată și distribuită de un bărbat  care, se pare, e foarte apropiat de  Mădălina Ghenea. Aceasta recunoștea recent că nu are niciun bărbat în viața ei, dar a trasat câteva direcții care au lămurit cam ce își dorește.

Cel care pune poze cu ea dezbrăcată pe internet este un profesor de la Istituto Marangoni, o  școală privată italiană de modă și design cu sediul în Milano, acolo unde trăiește și frumoasa româncă.

Giancarlo Parolini mai este și lector invitat la alte instituții d învățământ superior, fiind specializat în PR, comunicare digitală, marketing experențial și branding. El este și șef al departamentului de Comunicare și Sustenabilitate al celebrei case din vinuri italiene Zonin 1821.

Ce fel de bărbat caută Mădălina Ghenea

Oficial, Mădălina Ghenea are statut de femeie singură. Anul acesta, ea a dezvăluit că s-a săturat de bărbați celebri. Acum e decisă să aibă în vedere doar bărbați obișnuiți. Iar după  ce a făcut lumină în acest aspect, zilele trecute a oferit un indiciu. Mădălina Ghenea a făcut anunțul. S-a săturat să fie singură, vrea o relație, una asumată, cu un partener care să o răsfețe și care să o sărute pasional pe stradă.

Recent, vedeta a distribuit și o fotografe în care apare un cuplu înlănțuit, sărutându-se pasional. „In the mood for love” (n.r. trad. – Cu chef de dragoste) a scris vedeta. Din imagine nu se poate distinge clar dacă femeia sărutată e chiar ea.

Sursa foto: Instagram