Exclusiv. Mădălina Ghenea a făcut anunțul. Urmează noutăți majore în viața vedetei

Exclusiv. Mădălina Ghenea a făcut anunțul. Urmează noutăți majore în viața vedetei
Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Și pe lângă acest lucru e și deșteaptă și plină de talent. Dovadă contractele pe care le are, care-i permită să ducă „dolce vita” în Milano.

Despre Mădălina Ghenea s-a scris mult în legătură cu bărbații cu care s-a iubit. Între aceștia au fost și personaje celebre. Presa internațională a relatat pe larg diversele relații ale frumoasei românce. După despărțirea de Stratan (foto), Mădălina Ghenea ar fi avut o relație de scurtă durată cu milionarul Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii omonime. În trecut, a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, printre care Leonardo di Caprio, Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton.

Cine au fost iubiții Mădălinei Ghenea

În 2016 vedeta a făcut cuplu și cu celebrul designer Philipp Plein, relația durând 38 de zile. În vara lui 2020, Mădălina Ghenea (32 de ani) a fost surprinsă în vacanță alături de alt milionar, Leonardo Maria Del Vecchio. Italianul este un model faimos și fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari.

Apoi, la începutul anului trecut, presa străină vuia în legătură cu relația dintre Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo. Acesta i-a transmis mai multe mesaje de amor, publice, pe Instagram. Mijlocașul cu o cotă de 45 de milioane de euro a flirtat la greu cu frumoasa româncă, până a intervenit mama sa, ea având obiecții legate de diferența de vârstă dintrr vedetă și fiul ei.

Ce fel de bărbat caută Mădălina Ghenea

Oficial, Mădălina Ghenea are statut de femeie singură. Anul acesta, ea a dezvăluit că s-a săturat de bărbați celebri. Acum e decisă să aibă în vedere doar bărbați obișnuiți. Iar după  ce a făcut lumină în acest aspect, zilele trecute a oferit un indiciu. Mădălina Ghenea a făcut anunțul. S-a săturat să fie singură, vrea o relație, una asumată, cu un partener care să o răsfețe și care să o sărute pasional pe stradă.

Vedeta a distribuit și o fotografe în care apare un cuplu înlănțuit, sărutându-se pasional. „In the mood for love” (n.r. trad. – Cu chef de dragoste) a scris vedeta. Din imagine nu se poate distinge clar dacă femeia sărutată e chiar ea.

Sursa foto: Instagram