Exclusiv. Mădălina Ghenea face tratament ca pe vremea bunicii. La ce îi folosește

Exclusiv. Mădălina Ghenea face tratament ca pe vremea bunicii. La ce îi folosește
Mădălina Ghenea este, fără dubii, una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acest lucru e recunoscut de toată lumea. Românca noastră are o carieră de succes, atât ca model cât și ca actriță.

Asemeni altor vedete care se îngrijesc contant de bunăstarea lor, Mădălina Ghenea face tratament ca pe vremea bunicii. Când vine vorba de întreținere și îngrijire, vedetele din întreaga lumea se împart în două mari categorii. Unele sunt cele care își dau banii pe cele mai noi și fanteziste proceduri. Cealaltă parte a lor, apelează la remedii vechi de când lumea, fiind absolut surprinzător că le mai și practică cineva. De exemplu, ventuzele.

Mădălina Ghenea face tratament ca pe vremea bunicii

Superba actriță care o interpretează pe Sofia Loren în House of Gucci, cel mai așteptat film despre industria modei, a ajuns să apeleze la proceduri  cu care se întrema, la nevoie, cu siguranță, inclusiv bunica ei. Vedeta a dezvăluit că își pune ventuze și chiar ne-a arătat cum se prezintă spatele ei în urma procedurii. Mai mult decât atât, Mădălina Ghenea a apelat și la acupunctură, după cum se poate vedea.

Ce este terapia cu ventuze?

Masajul cu ventuze, o formă a acupuncturii, are efecte deosebite în tratarea diferitelor boli. Acesta este  benefic şi pentru circulatie şi pentru eliminarea toxinelor. Poate fi folosit în tratarea celulitei.

În trecut, ventuzele (borcănele cu gâtul rotund) se fixau pe piele dacă le ţineai o secundă deasupra unei flăcări. Acum au apărut sisteme moderne de vacuum, care sunt folosite foarte des atât la masaj, cât şi în saloanele de cosmetică. Aspirarea cu ventuze este un remediu necostisitor și nedureros.

Singurul dezavantaj e că rămân urme pe piele, chiar și câteva zile. Pentru un efect maxim, masajul cu ventuze trebuie urmat de 2-3 ori pe săptămână. Mădălina Ghenea e una din numeroasele vedete care apelează la ventuze. Sau cupping, cum e numit procedeul în străinătate. Jennifer Aniston e una din fanele metodei.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp