Exclusiv. Cine e bărbatul pentru care Andreea Bălan se pune și în cap

Exclusiv. Cine e bărbatul pentru care Andreea Bălan se pune și în cap
Vara e frumoasă pentru Andreea Bălan. Și-a dus fetițele în vacanță în Egipt, iar acum  le-a lăsat în grija tatălui lor. La un an de când s-au sărutat prima dată în public, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au apărut în prima fotografie împreună, iar el i-a făcut prima declarație de dragoste la vedere.  

Vă întrebați cine e bărbatul pentru care Andreea Bălan se pune și în cap? Adevărul e că Andreea, cu trupul ei de model, armonios construit, chiar se pune în cap pentru el. Și mai mult decât atât, ne-o și arată. Vedeta a postat două imagini edificatoare în care ne arată de ce este în stare.

Zilele acestea, Andreea Bălan duce viață dulce la bordul unui yacht. Face sailing alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, printre insulele grecești. Ocazie numai bună să își consolideze bronzul apetisant, cu un costum de baie care lasă multe la vedere.

Bărbatul pentru care Andreea Bălan se pune și în cap

S-au spus multe despre cum a început relația Andrei Bălan cu Tiberiu Argint, fratele celebrei prezentatoare de la televiziunea națională. Inițial s-a vorbit despre faptul că cei doi avea o relație mai veche, și că se vedea un secret, în apartamentul bărbatului.

În urmă cu un an au fost văzuți pentru prima dată în public împreună, într-o seară romantică, la o petrecere pe malul mării, în Vama Veche. Au urmat și alte ieșiri. Foarte discreți niciunul nu a postat fotografii împreună cu celălalt. Dar au distribuit fanilor imagini din aceleași locuri. Toată lumea și-a dat seama că inclusiv în vacanțele în care Andreea mergea cu fetițele, Tiberiu era și el în zona.

Tiberiu Argint este arhitect ca formare și activează ca director de marketing la o cunoscută companie străina de instalații de sunet. După un an de relație publică, tânărul i-a făcut prima declarație de dragoste în public iubitei sale. Până să ajungă în acest  punct, tot el a fost acela care a convins-o să încerce lucruri la care se gândea eventual cu groază. Andreea Bălan a schiat pentru prima dată în viața ei alături de el, și tot alături de el așa și patinat.

Zilele acestea cei doi sunt într-o minunată vacanță romantică împreună, la bordul unui yacht. Tânărul e pasionat de sailing, așa cum se vede din postările lui mai vechi și mai noi. Mare amator de apă, acesta a convins-o pe Andreea să înoate alături de el sub lumina lunii.

Sursa foto: Instagram

Ultimele noutăți și fotografii. Ce fac Prodanca și Reghe după ce el a anunțat divorțul