Cântăreața Dida Drăgan are, la 74 de ani, numai motive de mândrie. Aceasta are o carieră muzicală impresionantă în spate, dar și o familie frumoasă. Însă lucrurile nu au stat mereu “pe roze” pentru artistă. Aceasta și-a pierdut părinții în urmă cu mulți ani, s-a despărțit de chitaristul Florin Ochescu, tatăl copilului ei, pe care l-a iubit foarte mult și s-a luptat mult timp cu o boală cruntă, cancer. 

Conform unor surse, cântăreața a făcut un tratament scump în Elveția, acolo unde locuiește sora ei de foarte mulți ani, iar anul trecut, apropiați ai artistei declarau că aceasta a învins teribila boală. Acum, Dida Drăgan are parte de o viață liniștită, iar fiul ei, Florin, îi este în permanență aproape. 

Florin Ochescu Jr., pregătit să devină tătic? 

Florin Ochescu Jr. împreună cu iubita sa / Sursa foto: Facebook

Florin Ochescu Jr, acum în vârstă de 37 de ani, a moștenit talentul părinților săi celebri. Acesta este pasionat de chitară, la fel ca tatăl său. Florin are și un frate cu care se înțelege foarte bine, pe Iulian, care este băiatul lui Florin Ochescu cu celebra cântăreață Silvia Dumitrescu. 

În ceea ce privește viața personală, fiul Didei Drăgan a studiat o perioadă în Elveția, după care s-a întors în țară pentru a fi alături de mama sa. Acum, Florin este într-o relație cu o tânără, iar cei doi par să se iubească foarte mult, dacă judecăm după pozele pe care le fac împreună. Iar recent, Florin a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie în care apărea o jucărie pentru bebeluși, ceea ce ne face să ne gândim dacă nu cumva acesta este pregătit să devină în sfârșit tătic, spre fericirea Didei Drăgan, care ar fi astfel o bunică fericită. 

Sursa foto: Facebook

În urmă cu un an, Silvia Dumitrescu declara că Florin și tatăl său au avut mereu o relație strânsă, ba chiar au fost și în concedii împreună: “Dida n-a vrut să vorbească niciodată despre relaţia cu Florin şi despre fiul lor. Când ne întâlnim, facem poze împreună, dar nu le public pentru că ei nu îi place să apară. Între mine şi Dida n-a fost niciodată vreo discordie pentru că sunt înţelegătoare, înţeleaptă şi diplomată. Ţin la fiul ei la fel ca la al meu. E tot fiul lui Florin, iar pe Florin l-am luat cu copil cu tot”, mărturisea Silvia Dumitrescu anul trecut. 

Puțini își mai amintesc că Dida Drăgan a fost o perioadă și om politic, parlamentar liberal, dar nimeni nu-i uită fabuloasa voce și cântecele ei.

Alina Eremia, Crăciun în familie. Imagini rare cu iubitul cântăreței

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp