Exclusiv. Cineva a început să cânte în casa lui Smiley. Și nu e Josephine, e Gina! Ascultați-o aici

Exclusiv. Cineva a început să cânte în casa lui Smiley. Și nu e Josephine, e Gina! Ascultați-o aici
La Smiley acasă, se știe, el e artistul. Fericitul tătic are amenajată în vila sa și un studio. Camera de muzică e doldora de tot ce trebuie pentru a face și a asculta. În plus, toată casa are sistem audio performant.

Smiley face muzică, Gina e mare amatoare și micuța lor, a crescut cu muzică încă de când era în burtica mamei. Iar acum, cineva a început să cânte în casa lui Smiley. Și nu e nici el, nici Josephine!

Gina Pistol nu doar ascultă muzică, ea și cântă. Iar vocea e chiar remarcabilă.

Vedeta de la Chefi la cuțite s-a filmat în timp ce se joacă cu fetița ei care azi tocmai împlinește nouă luni de viață. Micuța Josephine a crescut, știe să stea în șezut, și are jucării preferate. În timp ce fetița se minunează de o jucărie zdrăngănitoare, Gina Pistol, mămica ei, îi cântă unul din cântecelele copilăriei ei. Poate vă amintiți și voi versurile: „Ceata lui Pițigoi, trece mândră prin zăvoi / Auăleu, ce tărăboi: dai într-unul, țipă doi”.

„Gina cântă tot timpul prin casă”

Dacă cineva avea dubii până atunci, prin august, totul a fost lămurit. În casa lui Smiley, nu doar „cocoșul” cântă. Și Gina Pistol o face. Și e talentată foc.

Prezentatoarea de la Chefi la a postat un clip în care își demonstrează din plin veleitățile muzicale. „Înregistrarea de mai devreme e una veche, căutam prin telefon o poză mai veche și am dat de înregistrarea aia. N-am mai cântat de mult, dar dacă insistați puteți vorbi cu agentul meu și în funcție de cum arată agenta pot susține câteva mini concerte”, a spus Gina Pistol pe InstaStory, la momentul respectiv.

Mai de mult, Smiley a mărturisit că iubita lui cântă foarte des. „Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a adăugat Smiley.

Sursa foto: Instagram