Exclusiv. Codin Maticiuc a ajuns în Africa.  A fost umilit grav

Exclusiv. Codin Maticiuc a ajuns în Africa.  A fost umilit grav
După multele fapte bune, Codin Maticiuc a ajuns în Africa. Din nou. Cu ani în urmă a mai vizitat îndepărtatul continent.

Cunoscutul actor a început anul, ca și alte vedete, într-o destinație exotică. Nu a vrut însă nisip și apă, ci adrenalină. Astfel, Codin Maticiuc a ajuns în Africa, unde face safari, fumează țigări de foi groase și se bucură de natura sălbatică.

Destinația primei părți a vacanței lui Maticiuc e craterul Ngorongoro, una din cele mai interesante rezervații naturale din lume. Aici trăiesc gorile, hipopotami, elefanți, lei. Ce mai, sunt toate animalele sălbatice africane reprezentate. Marea bucurie a lui Maticiuc a fost alta, imediat ce a călcat pe continentul african. Asta l-a și determinat să spună că e locul lui acolo.

„Jur că e pentru mine!”

„Se poate fuma în mașină, nu trebuie să porți mască. Au febră galbenă, malarie, SIDA. Toate aceste virusuri au mâncat coronavirusul, așa ca ei nu au coronavirus. Jur că e pentru mine zona asta!”, a spus Codin Maticiuc savurând o țigară groasă de foi.

A fumat alta și la micul dejun, a doua zi, când a plecat în safari.

Ce l-a umilit pe Maticiuc în Africa

Dar mare problemă africană e alta. Codin Maticiuc s-a declarat umilit. Și a arătat de ce. A și  explicat. „Aș vrea să menționez că până și Coca-Cola e lungă în Africa. Venită parcă să te umilească și asta”, a punctat Codin Maticiuc.

Este de așteptat ca  vacanța africană să se lase cu acțiuni de întrajutorare a populației, după modelul din România.

Codin Maticiuc, așa cum știți, a inițiat proiectul „Facem spitale publice din bani privați” prin care strânge bani pentru renovarea secțiilor unor spitale din sistemul de stat aflate într-o stare deplorabilă.

Cu un simplu sms, românii pot dona câte 2 euro lunar pentru această cauză generoasă. Și alte vedete i s-au alăturat lui Codin Maticiuc în această campanie.

Sursa foto: Instagram

Fosta iubită a lui Florin Piersic, actrița Gabriella Vlad vrea să se întoarcă

Recomandarile noastre