Exclusiv. Concurs de pântece la Chefi la cuțite

Exclusiv. Concurs de pântece la Chefi la cuțite
Credeți că doar în talente de bucătărie se întrec concurenții care participă al emisiunea Chefi al cuțite? Ei, poate. Dar juriul și prezentatoarea au propriul concurs.

Mulți dintre fanii celebrului show tv au remarcat deja: aproape că e Concurs de pântece la Chefi la cuțite. Niciunul din membrii juriului nu a scăpat de rotunjimi. Parcă s-au molipsit de la Gina Pistol. Ea e singura, de altfel, dacă e să fim drepți, care are „circumstanțe atenuante”.

Așa cum bine știți, frumoasa prezentatoare blondă e însărcinată, și va naște luna viitoare. Dar ceilalți chefi, ei nu au nicio scuză că s-au făcut, de asemenea, mari și rotunzi în pântece.

Fanii au sesizat primii kilogramele în plus ale chef-ilor

Anul trecut, chef Cătălin Scărlătescu (48 de ani) a uimit publicul Antenei 1 odată cu începerea noului sezon Chefi la cuțite prin greutatea sa. Acesta s-a prezentat cu adevărat suplu, după ce slăbit de la 123 de kg, la 90 de kg. Deși presa tabloidă a publicat, pe surse, că chef-ul de la Antena 1 ar fi suferit în vară o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, Cătălin Scărlătescu susține că a ținut o dietă drastică.

„Nu mai mănânc carne și dulciuri deloc, nu mai beau alcool, nu am mai mâncat pâine…”, a declarat acesta. Acum are o burtică rotunjoară bine. Și o poreclă pe măsură – Grasu.

Luna trecută fanii au remarcat că și chef Florin Dumitrescu s-a „împlinit” bine. A făcut și fălcuțe. El a fost taxat dur de cei care îl urmăresc în mediul online, după  ce a postat o fotografie. „Puțin pufos Joia asta, îi iei locul lui Scărlătescu?”, e doar unul dintre comentariile de la postarea juratului emisiunii Chefi la cuțite.

Chef Sorin Bontea stă și el destul de „bine” după cum se vede în fotografii, chiar dacă nu a luat încă proporțiile celorlalți.

Gina Pistol i-a dat de gol pe cei trei chefi. Iată de ce au luat proporții

Mai  în glumă, mai în serios, Gina Pistol arată că e concurs de pântece la Chefi la cuțite și a distribuit o imagine cu explicații cuprinzătoare despre sursele rotunjimilor ei și ale colegilor săi. „Păcatele” fiecăruia sunt expuse direct: Dumitrescu are o poftă nestăpânită pentru unt, Bontea e cu burtica plină de pâine de casă, în timp ce Scărlătescu a dat-o pe scoici.

La Gina, lucrurile sunt clare: în burtica-i rotundă se află fetița ei și a lui Smiley.

Sursa foto: Instagram

Bianca și Bădălău, în colimator. Cristina Cioran face mișto dur de presupusa lor relație

Recomandarile noastre