Mulți dintre fanii celebrului show tv au remarcat deja: aproape că e Concurs de pântece la Chefi la cuțite. Niciunul din membrii juriului nu a scăpat de rotunjimi. Parcă s-au molipsit de la Gina Pistol. Ea e singura, de altfel, dacă e să fim drepți, care are „circumstanțe atenuante”.

Așa cum bine știți, frumoasa prezentatoare blondă e însărcinată, și va naște luna viitoare. Dar ceilalți chefi, ei nu au nicio scuză că s-au făcut, de asemenea, mari și rotunzi în pântece.

Fanii au sesizat primii kilogramele în plus ale chef-ilor

Anul trecut, chef Cătălin Scărlătescu (48 de ani) a uimit publicul Antenei 1 odată cu începerea noului sezon Chefi la cuțite prin greutatea sa. Acesta s-a prezentat cu adevărat suplu, după ce slăbit de la 123 de kg, la 90 de kg. Deși presa tabloidă a publicat, pe surse, că chef-ul de la Antena 1 ar fi suferit în vară o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, Cătălin Scărlătescu susține că a ținut o dietă drastică.

„Nu mai mănânc carne și dulciuri deloc, nu mai beau alcool, nu am mai mâncat pâine…”, a declarat acesta. Acum are o burtică rotunjoară bine. Și o poreclă pe măsură – Grasu.

Luna trecută fanii au remarcat că și chef Florin Dumitrescu s-a „împlinit” bine. A făcut și fălcuțe. El a fost taxat dur de cei care îl urmăresc în mediul online, după  ce a postat o fotografie. „Puțin pufos Joia asta, îi iei locul lui Scărlătescu?”, e doar unul dintre comentariile de la postarea juratului emisiunii Chefi la cuțite.

Chef Sorin Bontea stă și el destul de „bine” după cum se vede în fotografii, chiar dacă nu a luat încă proporțiile celorlalți.

Gina Pistol i-a dat de gol pe cei trei chefi. Iată de ce au luat proporții

Mai  în glumă, mai în serios, Gina Pistol arată că e concurs de pântece la Chefi la cuțite și a distribuit o imagine cu explicații cuprinzătoare despre sursele rotunjimilor ei și ale colegilor săi. „Păcatele” fiecăruia sunt expuse direct: Dumitrescu are o poftă nestăpânită pentru unt, Bontea e cu burtica plină de pâine de casă, în timp ce Scărlătescu a dat-o pe scoici.

La Gina, lucrurile sunt clare: în burtica-i rotundă se află fetița ei și a lui Smiley.

Sursa foto: Instagram

Bianca și Bădălău, în colimator. Cristina Cioran face mișto dur de presupusa lor relație

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp