Fiul lui Dani Oțil are showbizul în sânge! Uite-l cum face când se vede în oglindă! E dulce rău! Video

Fiul lui Dani Oțil are showbizul în sânge! Uite-l cum face când se vede în oglindă! E dulce rău! Video
Micul Luca, copilul lui Dani și Gabriela Oțil, a venit pe lume în luna septembrie și de atunci e un prilej de minune și bucurie în familie. Fericiții părinți nu se mai satură să relateze din viața micuțului.

Nu cu mult timp în urmă, Dani Oțil ne arăta cum e pus pe fapte mari în materie de creștere a copilului și voia să îl învețe limbi străine, dar și să spune „tata” mai întâi. Apoi a început educarea lui în spiritul Formula 1. Pe de altă parte, proaspăta mămică, Gabriela, are grijă să îl educe într-ale modei, ea fiind o femeie cu un stil deosebit și mereu atentă la detalii.

Ceea ce este cert e că amândoi părinții sunt absolut topiți după micul Luca. „Nu pot să explic în cuvinte cât de mult îi iubesc…#myboys❤️”, a scris Gabriela Oțil pe contul său de Instagram. Ea a distribuit o fotografie în care soțul ei, cunoscutul prezentatorul al celui mai vizionat matinal Tv din România, Dani Oțil, își ține urmașul în brațe.

Nici Dani nu a stat deoparte, fiindcă e tare mândru de băiatul lui și-l iubește teribil. Se vede din tot ce face. El a distribuit pe internet o altă fotografie în care e cu copilul lui în brațe, urând o duminică frumoasă tuturor. Gropițele micuțului au fermecat toată lumea. Mic-mic, dar voinic!

Acum însă, Gabriela, ni l-a și filmat pe micuț. E leit Dani Oțil, când începe să facă mutrițe. Pesemne că s-a transmis genetic, dar a și învățat de la cine trebuie.

Zilele trecute, cu pruncul în brațe, după ce l-a lăsat pe tati să pună o fotografie cu ea în lenjerie intimă din dantelă neagră, Gabriela Oțil ni l-a arătat și pe Luca. Micuțul, care este absolut simpatic, s-a amuzat copios de imaginea sa cu mami în oglindă.

Sursa imagini: Instagram