Exclusiv. Dani Oțil ne-o arată pe soția sa în lenjerie din dantelă neagră. Apariție demențiala dis de dimineață

Exclusiv. Dani Oțil ne-o arată pe soția sa în lenjerie din dantelă neagră. Apariție demențiala dis de dimineață
E mai mult în costumul Evei decât într-o ținută de mamă. A trecut ceva vreme de când nu ne-a mai arătat lenjeria ei intimă, fină, din dantelă. Pozele acestea erau o tradiție înainte să îl nască pe micul Luca.

De obicei, de ziua lui, Dani Oțil își încânta fanii (și își dispera fanele) postând câte o imagine extrem de incitantă cu partenera sa. Gabriela în lenjerie intimă, pe bufetul de bucătărie etc. Au fost multe astfel de fotografii, de-a lungul timpului. Între timp, Gabriela a devenit doamna Oțil, a născut, și și-a reintrat în formă. Arată, de vis, Gabriela Oțil. Îl înțelegem perfect pe Dani, nu ai cum să nu te lauzi când ai așa ceva lângă tine.

Pentru că de ziua lui a fost ocupat să despachetez e cadouri, luni de dimineață Dani Oțil a revenit asupra tradiției sale de a ne-o arăta pe Gabriela dezbrăcată. Așa că s-a pozat alături de soția lui, el cu o gluga în cap, ea doar în lenjerie intimă, și cu niște căini de cafea în mâini.

Gabriela Oțil arată incredibil de bine

Poate vedea oricine, Gabriela și-a revenit foarte bine după sarcină. Așa cum mărturisea la începutul perioadei, ea nu a putut să continue antrenamentele intensive cu care era obișnuită. Acest lucru însă a fost recuperat imediat după ce  a trecut perioada de lehuzie. Cine nu știe, s-ar jura că nu a născut așa de curând.  Gabriela Oțil are pătrățele abdominale, și e tare mândră de ele.

„Nu am făcut sală de un an și trei luni”, mărturisește soția lui Dani Oțil. Pentru ea a venit Moș Crăciun mai repede, cu o bandă de alergare profesională, pe care și-a instalat-o deja într-o încăpere a casei. Deja a început antrenamentele, pentru că, momentan nu poate merge la sală, fiind prea ocupată cu îngrijirea micului Luca.

Sursa foto: Instagram