Exclusiv. Gabriela Oțil o dă pe „boschetăreală”. Dar cu accesorii de mii de euro

Exclusiv. Gabriela Oțil o dă pe „boschetăreală”. Dar cu accesorii de mii de euro
Gabriela Oțil are un corp superb și s-a recuperat în timp record după naștere, semn că e obișnuită cu viața sănătoasă, cât și cu mișcarea. Apoi, soția lui matinalului Dani are un spirit de glumă aparte.

Ne place Gabriela Oțil pentru că e o tânără asumată. Luni dimineață a decis „să o dea în boschetăreală”, zice ea. Dar cu accesorii de mii de euro. Și îi stă bine.  Chiar dacă asortarea e cam bizară, nonconformistă pentru o ieșire la mall.

Gabriela Oțil se amuză cu publicul ei despre cu s-a îmbrăcat de dimineață

Gabirela a pus pe ea un trening verde, de sub bluza căruia iese, mai bine de o palmă, tricoul negru, larg. Pare un tricou de la Dani din dulap.

În plus, a „încoronat” tot ansamblul cu o căciulă roz. Și cu sneakers sport de culoare neagră.

Peste hanorac, blonda a aruncat o poșeta – dar nu o oricare poșetă, ci cea care are o poveste interesantă. E preferata lui Oțil și cu ea a pus-o pe Gabriela să se laude în fața altor influencer-ițe.

Cât costă poșeta Gabrielei Oțil

Gabriela Oțil nu a defilat niciodată cu accesoriile sale scumpe, nu s-a lăudat cu brandurile pe care le poartă. La începutul anului, ea a urcat în duba lui Oțil având o poșetă Prada din piele neagră, cu accesorii din metal, foarte frumoasă. Prețul genții e de circa 2.500 de dolari.

Practic în ultima perioadă, singura „bogăție” cu care Gabriela s-a mai lăudat, și asta doar de câteva ori, a fost inelul de logodnă primit de la Dani Oțil.

„Ia arată-le poșeta!”, i-a cerut Oțil logodnicei sale, încercând să o filmeze în timp ce aceasta, puțin jenată, încearcă să ascundă „bijuteria” din piele.

Adevărul este că, de când a devenit mamă, Gabriela Oțil pune mai mult accent pe haine confortabile, care îi permit să se miște ușor cu copilul în brațe. Și bine face!

Sursa foto: Instagram