Exclusiv. Cu cine din familie seamănă Andra? Priviți cu atenție filmarea cu părinții!

Exclusiv. Cu cine din familie seamănă Andra? Priviți cu atenție filmarea cu părinții!
De sărbători, oricât de ocupată este, Andra găsește răgaz să fugă și acasă, la părinții ei, să își îmbrățișeze părinții. Ea are o relație specială cu cei care i-au dat viață.

Privind imaginile, o să vă puteți da seama cu cine seamănă Andra. Soția lui Cătălin Măruță, una dintre cele mai bune voci din România. Iar calitățile se moștenesc în familie. Fratele și tatăl Andrei cântă și ei. Acum câțiva ani cei doi chiar au susținut un concert împreună cu Andra.

Din ce familie provine Andra

Andra are un frate, Săndel, și două surori. Dacă pe frate lumea îl recunoaște ca un artist consacrat, se știu mai puține lucruri despre cele două surori ale Andrei, Diana Mihai, în vârstă de 43 de ani și Aura Claudia, în vârstă de 36 de ani. Diana coordonează activitatea unui centru de bătrâni din Câmpia Turzii, iar Aura Claudia este cosmeticiană și make-up artist la un centru de frumusețe din Câmpia Turzii, orașul lor natal.

Priviți filmarea ca să-i vedeți părinții! Cu cine seamănă artista?

De câte ori are ocazia, Andra se laudă cu familia ei frumoasă. „M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, că pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume. Va mulțumesc pentru că ați avut mereu încredere în mine și ați știut să mă susțineți mereu pe drumul pe care am ales să pășesc!”, a scris Andra pe blogul personal.

De la mama artistei, Andra a moștenit sensibilitatea. „Mama e la fel de emotivă ca mine, de la ea am moștenit sensibilitatea și mă bucur pentru asta”, a povestit Andra despre mama sa. Să fie organizată, a învățat de la tatăl ei. Acesta i-a fost, mulți ani, manager artistei.

Sursa foto – video: Instagram