Exclusiv. Cum a ajuns chipul  Loredanei Groza. Apariție neașteptată

Exclusiv. Cum a ajuns chipul  Loredanei Groza. Apariție neașteptată
Loredana Groza ține multa la silueta și la imaginea sa. Ea are sesiuni dese de antrenamente. Așa a fost și atunci când, zilele trecute, îmbrăcată într-o ținută lejeră, și-a antrenat corpul intens.

După faptă și răsplată, diva a mers să ia cina la un restaurant, unde a avut parte de o apariție neașteptată, dar nu numai ea, ci și cei care o însoțeau, văzând cum a ajuns chipul Loredanei Groza.

Vedeta nu s-a abținut și le-a servit fanilor o bună lecție de alimentație sănătoasă. Ea le-a arătat ce mănâncă seara. „În seara aceasta, puțină valeriană, pentru că așa se mănâncă seara, sănătos și verde. Mai scăpăm și o clătită, humus și edamame! Nu pot să mă abțină și o să vă spun și de domnul șalău pe care îl voi degusta. Mare șalău, mare bunăciune!”, a relatat Loredana.

Ea a fost întâmpinată la restaurant și cu dulce. A primit ciocolată, fără zahăr, semn că cei care o cunosc și o apreciază știu cât ține la siluetă.

Chipul Loredanei Groza a ajuns spumă de cafea

Surpriza de proporții a venit însă la finalul mesei. Ea a avut surpriza să constate cum chipul ei a ajuns decor într-o cupă. Loredana Groza a fost servită cu un espresso martini cu un twist, lichior de mure, după cum i-a explicat cel care i-a servit băutura.

Iar ingredientul secret a fost, spre uimirea ei, chipul ei. Exact așa, reprezentanții restaurantului unde Lori a luat cina i-au pregătit o băutură pe care au desenat, cu spumă de cafea, portretul ei. Diva pur și simplu nu a rezistat gestului flatant. Și-a băgat imediat degetul mijlociu în spumă și a gustat. „E bună”, a concluzionat Loredana Groza.

Loredana Groza s-a pregătit intens pentru concertul pe care l-a susținut în 26 noiembrie, tocmai la Londra.