Exclusiv. Cum a ajuns Lidia Buble în patul Elenei Ceaușescu

Exclusiv. Cum a ajuns Lidia Buble în patul Elenei Ceaușescu
Lidia Buble știe să trăiască viața la maxim, și se bucură de fiecare moment al ei. Chiar dacă, oficial, nu are încă un iubit, după despărțirea de Răzvan Simion, frumoasa blondină nu are rezerve să își arate trupul de sirenă.

După vacanța însorită din Ibiza, s-a reîntors pe plaiurile mioritice și a avut un weekend plin; după concert, Lidia Buble a ajuns în patul Elenei Ceaușescu, și nu era singură. Vedeta a avut parte de o noapte de vis. Iar începutul ei l-a împărtășit cu fanii.

A ajuns în pat dezbrăcată, învelită doar într-un prosop. Și a fost așa de încântată încât a cerut să fie imortalizat momentul. Fotografiile, alb-negru, sunt memorabile. Aproape că insinuează că ar fi fost realizate de iubit.

Cum a ajuns Lidia în patul Elenei Ceaușescu

Întoarsă din vacanța din Spania, Lidia Buble a avut de onorat un concert în deplasare. Ea a ajuns în locație, iar cazarea a fost într-una din casele de vacanță ale lui Nicolae Ceaușescu. Blondina a fost absolut în extaz când a aflat acest „detaliu”. Ea  nu s-a putut abține și a povestit totul, filmând un tur de casă, pentru fani.

„Sunt în casa domnului Ceaușescu! Am venit să stau în apartamentul doamnei Ceaușescu și,  Doamne, cât de frumos este. Totul e foarte autentic, în afară de câteva mici chestii”, a dezvăluit Lidia Buble. Patul Elenei Ceaușescu, în care adormit Lidia Buble este un pat matrimonial clasic din lemn masiv, de culoare albă.

În acest pat a urmat ședința foto în care apare dezbrăcată. Vedeta a continuat turul filmat.

„Aici e apartamentul domnului Ceaușescu. Mă simt foarte onorată, pentru că eu am mai filmat și în casa lor din București, videoclipul piesei „Intens”. Mi se pare foarte tare să stau aici!”, a concluzionat Lidia Buble.

Sursa foto: Instagram