Exclusiv. Cum a ajuns să se întrețină Inna. E singura care o face

Exclusiv. Cum a ajuns să se întrețină Inna. E singura care o face
Nu încercați asta niciodată acasă. v-o spunem noi, dar va transmis inclusiv protagoniștii.  Veți vedea de ce: riscul să se întâmple un accident reparabil în multe, multe luni de acum înainte, e  maxim.

E absolut incredibil cum a ajuns să se întrețină Inna. E singura care o face.

Adonis Enache, hairstilist-ul ei, insistă: „Nu încercați asta niciodată acasă”.

Despre ce e vorba? Inna s-a dus la stilist ca să își taie singură bretonul. Da, ați citit bine. Singură. Artista a luat foarfeca în mâini și, în timp ce întreaga întâmplare e filmată, începe retezarea părului, cu mare curaj. La un moment dat chiar închide  ochii. În timp ce frizerul ei insistă. „Nu încercați asta niciodată acasă”.

Exclusiv. Cum a ajuns să se întrețină Inna. E singura care o face

„Cutting bangs is my fav thing … my hairstylist freaking out next to me” ( n.r. – Tăierea bretonului e lucrul meu favorit… hairstilist-ul meu e îngrozit alături de mine”.

Adevărul e că se împlinește exact un an de când Inna a decis să își schimbe look-ul și să își facă breton. Același stilist, Adonis Enache e cel care i l-a tăiat prima și prima oară, anul trecut pe vremea aceasta. A realizat, atunci, o schimbare totală în look-ul Innei. I-a pus extensii, de atunci artista având părul foarte lung și i-a făcut breton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Inna a imortalizat momentul și a postat pe Instagram mai multe fotografii și clipuri video cu noul ei look. Acum artista ține să ne arate că își iubește bretonul, dar și că această tunsoare necesită intervenții dese. A devenit specialistă, în pandemie, în tăierea corectă a propriului breton. Iar dacă știe, o face.

Iar dacă tot e specialistă, de ce să nu le arate și fanilor? video-ul scurt în care își tunde singură bretonul a strâns rapid peste 150.000 de vizualizări. Fanii sunt încântați și întreabă când își deschide salon. Ei cu siguranță s-ar lăsa pe mâinile ei pentru o tunsoare.

Sursa foto: Instagram

Povestea insulei lui Onassis. De ce a adus-o aici „Grecul de aur” pe Jacqueline Kennedy

Recomandarile noastre